20 / 04 / 2024

Peak Adventure Travel Turizm

Peak Adventure Travel Turizm

Peak Adventure Travel Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi, Natalie Kidd ve Steve Mortimer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu

Taktik Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Taktik Travel Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hamza Kanaa tarafından kuruldu.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Khayal Taghıyev tarafından kuruldu.

Kainaat Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kainaat Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghulam Farooq Nazarı ve Sohrab Rahmanyar ortaklığında kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Toufıc Abro tarafından kuruldu.

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çaylak tarafından kuruldu.

Haydi Travel Turizm Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haydi Travel Turizm Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Bozorg ve Vahıd Barzak Saghensara ortaklığında kuruldu.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Peak Adventure Travel Turizm Haberi

Peak Adventure Travel Turizm

Peak Adventure Travel Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi, Natalie Kidd ve Steve Mortimer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. Peak Adventure Travel Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi iş konusu; Türkiye cumhuriyeti kanunlarının izin verdiği ölçüde uluslararası ve ulusal seyahat faaliyetlerinin yürütülmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Peak Adventure Travel Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi adres: Fatih, Alemdar Mahallesi, Ticarethane Sokak, Hakıbey İşhanı...