29 / 03 / 2024

Pegasus Residence iş ilanları

Pegasus Residence iş ilanları

Pegasus Residence projesi için mimar, mühendis ve inşaat teknikerleri alınacak. Detaylar için tıklayın

Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası! 399,99 TL'ye seyahat fırsatı!

Pegasus yurt içi bilet kampanyası düzenlediğini ilan etti. Bu kapsamda 22-23 Kasım'da bilet alanlar 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 tarihlerinde seyahat edebilecekler. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Anlaşma imzalandı: Pegasus'tan 36 yeni uçak siparişi

Pegasus Hava Yolları, 2012 tarihli Airbus Siparişi kapsamında mevcut uçak siparişlerine ilave olarak 36 yeni A321neo model ilave uçak siparişi için anlaşma imzaladı. İşte detaylar...

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Artaş Grubu Avrupa Residence Yamanevler projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofis yer alacak.

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

İst Port Residence için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 741 adet konut ve 123 adet ticari ünite yer alacak.

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

Mavera Residence için ÇED süreci başladı!

Maliyeti 137 milyon 810 bin 532 TL olarak belirlenen Mavera Residence için ÇED süreci başladı...

Antwell Life Care Residence projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı’dan bir ilk daha. Türkiye’nin sağlık hizmeti konseptli ilk rezidansı özelliğini taşıyan Antwell Life Care Residence için ilk harç, törenle atıldı.

Sağlık turizmi için gelenler, Residence’ları tercih ediyor!

Onkoloji, ortopedi gibi uzun dönemli sağlık tedavileri için ülkemize gelenler, ağırlıklı olarak residence’larda konaklamayı tercih ediyorlar.

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 35'i satıldı!

Projebeyaz tarafından ABD’nin Miami bölgesinde inşa edilen Conrad–The Ocean Resort&Residence projesinin yüzde 25’i satıldı. Miami’de konut fiyatları 480 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor.

Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017...

Taksim Petek Residence'ta kişiye özel ödeme planı!

DAP Yapı’nın konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan lüks projesi Petek Residence için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Pegasus Residence iş ilanları Haberi

Pegasus Residence iş ilanları

Beylikdüzü'nde inşası devam eden pefasus residence projesi için mimar, mühendis ve inşaat teknikerleri alınacak. Adayların genç ve dinamik, ince işlerden anlayan, lüks inşaat projelerinde tecrübeli olması şartları aranıyor.

İş başvurularının Emre Akpınar'a yapılması gerekiyor. Tel: 0 533 722 32 09 E-mail:...