26 / 04 / 2024

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi iletişim

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi iletişim

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da 9 villa kiralayıp dolandırıcılık yapan çete yakalandı!

Çin’den İstanbul’a gelip 9 villa kiralayan bir çetenin, o evleri adeta dolandırıcılık kampına dönüştürdüğü ortaya çıktı...

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kürşat Pekşen tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

İstanbul için dikkat çeken açıklama: Ağır ve yıkıcı deprem beklenmiyor!

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyesi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, ağır ve yıkıcı deprem beklenmediğini söyledi.

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi iletişim Haberi

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi iletişim

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında bir yerden bir yere her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yolcu, yük, posta, her türlü ticari veya gayri ticari emtiaya ilişkin tarifeli veya tarifesiz taşımacılık yapmak ve bu amaçla ilgili her türlü faaliyette bulunmak. b. Hava taşımacılığı ile ilgili olarak uçak ve diğer hava taşıtları ile bunların motorları, aksam, bilumum teçhizatını, malzemelerini, yedek parçalarını, takım ve avadanlıklarını satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, ithalatını, ihracatını, pazarlamasını, bayiliğini, mümessilliğini, komisyonculuğunu yapmak, yaptırmak, bunların bakımı için hangar, barınak, park yeri, depo, özel antrepo ve tamirhaneler gibi hava...