18 / 04 / 2024

Pekdemir İnşaat kocaeli yeni proje

Pekdemir İnşaat kocaeli yeni proje

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!

Pekdemir İnşaat'ın Kandıra Yolu üzerinde hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde teslimler gerçekleşti. Mart 2019'da yapılması planlanan teslimler 22 aydan 18 aya çekildi. 

Semt Kocaeli'de teslimler Kasım'da!

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinin inşaatı 18 ayda tamamlandı. Cazip ödeme koşullarının sunulacağı projede teslimler Kasım 2018'de gerçekleşecek.

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Semt Kocaeli'de ödeme kampanyası 31 Ocak'ta sona erecek!

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Semt Kocaeli’de yüzde 1 peşin 0,95 faiz kampanyası!

Pekdemir İnşaat imzaısyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi tamamlandı.

Semt Kocaeli Evleri’nde teslimler Mart 2019'da!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde 15 blokta toplam 280 daire yer alıyor. Semt Kocaeli’nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Semt Kocaeli'nin üçte ikisi, ilk ayda satıldı!

Pekdemir İnşaat konutta lüks kavramını yeniden tanımladığı Semt Kocaeli projesinin üçte ikisi ilk ayda satıldı...

Pekdemir İnşaat kocaeli yeni proje Haberi

Pekdemir İnşaat kocaeli yeni proje

Kocaeli'de 30 yıldan bu yana yapsatçı olarak konut projeleri geliştiren Pekdemir inşaat, bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üretti. 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, 1999 İzmit depreminin ardından kentin yeniden imar edilmesi çalışmalarına aktif olarak katılan şirket, son yıllarda sosyal donatıları olan site tarzı projelere odaklandı. Kocaeli merkezindeki 280 konutluk Semt Kocaeli projesinin yapımını sürdüren şirket bu projeye 100 milyon TL'lik yatırım yapıyor.

Pekdemir inşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, sanayisi gelişen Kocaeli'de insanların alım güçlerinin yüksek olduğunu, kentte deprem sonrası nitelikli konuta olan talebin arttığını belirtiyor. Pekdemir, "Kocaeli'de konut sahibi olup nitelikli konutlarda yaşamak İstanbul'a göre çok daha kolay.

Şu anda Semt Kocaeli projemizin inşaatına ve satışlarına devam ediyoruz. Bu yılın sonunda kente 10 dakika mesafedeki Yuvacık bölgesinde altı...