28 / 03 / 2024

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 



İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, yapılan protokolle Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi'ne verildi. Özgür Kocaeli'den Erdin Ağdede'nin haberine göre; projenin ihalesi ise 14 Eylül’de yapıldı. TOKİ’de yapılan Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesinde 1105 konut, 6 iş yeri, alt yapı ve çevre düzenlemesi muhammen bedel 448 milyon 499 bin lira oldu. İhalede 6 firma teklif sundu. 

 Kocaeli de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

EN DÜŞÜK TEKLİFTİ

TOKİ, ihalenin sonucunu açıkladı. Buna göre, 368 milyon 28 bin lira ile en düşük teklifi veren Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. İhalede ikinci iyi teklif, 374 milyon 500 bin lira ile Haldız İnşaat’tan gelmişti. Leda Yapı ve Tuna Mühendislik Ortaklığı 395 milyon 520 bin lira, Kuzu Toplu Konut 399 milyon, Mustafa Ekşi İnşaat 407 milyon 800 bin, Ensa Yapı ve Demars İnşaat Ortaklığı 429 milyon 441 bin lira teklif sundu. 

Kentsel dönüşüm ihalesini kazanan Ali Acar İnşaat, bu zamana kadar kadar kamu ve özel sektöre ait 53 ihaleyi kazandı. Özellikle  TOKİ  ihalelerine katılan  firma konut projelerinde başarılı işlere imza atıyor. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Geri Dön