25 / 04 / 2024

 Peker halka arz

 Peker halka arz

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın toplam 9 milyon 600 bin TL nominal değerli payları halka arz edilecek.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Peker GYO halka arz geri alım başvuruları başladı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) halka arz geri alım taahhüdü teşviği uygulaması ile ilgili duyuru yayınladı.

Peker GYO’nun halka arzına yatırımcılardan 8 kat talep!

Halka arzını tamamlayan Peker GYO, borsada işlem görmek için hazırlanıyor. Peker GYO’nun halka arzına yatırımcılardan 8 kat talep geldi. 

Peker GYO halka arz edildi!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın toplam 9 milyon 600 bin TL nominal değerli paylarının halkı arzı gerçekleştirildi.Peker GYO halka arz sonuçlarını yayınladı. 

Peker GYO halka arz fiyat tespit raporu yayınlandı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın toplam 9 milyon 600 bin TL nominal değerli paylarının halka arz edileceği açıklanmıştı. Peker Gayrimenkul halka arz fiyat tespit raporu yayınlandı.

Peker GYO halka arz edilecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın toplam 9 milyon 600 bin TL nominal değerli payları halka arz edilecek.

Körfez GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporunu yayınladı.

Çuhadaroğlu'nun halka arzında talep toplanıyor!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile külçe alüminyumdan profil üretimi ve cephe sistemleri uygulamasına kadar tam entegrasyona sahip Çuhadaroğlu halka arzında talep toplama bugün başladı.

Çuhadaroğlu Metal'in halka arz büyüklüğü 37 milyon TL olarak belirlendi!

Alüminyum doğrama pazarının önemli firmalarından Çuhadaroğlu Metal halka arz edilecek. Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Çuhadaroğlu, yeni yatırımlarla Avrupa'nın ardından ABD'ye de girmek için adım atacaklarını söylüyor...

Bayraktar İnşaat Via'yı halka arz etmeyi planlıyor!

Bayraktar İnşaat, Via'yı halka arz etmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan dört kaynağın verdiği bildiye göre Via bu halka arzı için Çiti ile HSBC'yi görevlendirdi. Via'nın halka arzı, 2015 Haziran ayından bu yana ilk halka arz olacak.

Çuhadaroğlu Metal, şubatta halka arz edilecek!

Çuhadaroğlu Metal, şubatta halka arz ediliyor. 'Bina terzisi' olarak adlandırılan firmanın % 26'sı halka açılacak ve arz büyüklüğü de 37 milyon lira olacak.

Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile sektörünün yenilikçi markası Çuhadaroğlu Borsa yolunda Binaların Terzisi Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı.

İGDAŞ halka arz yoluyla özelleştiriliyor!

Türkiye'nin en büyük gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, halka arz yoluyla özelleştiriliyor. İBB hisselerinin yüzde 51'inin satışı için Belediye Meclisi'nden onay çıktı.

 Peker halka arz Haberi

 Peker halka arz

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tasarruf sahipleri satış duyurusunu yayınladı. 


Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın mevcut ortaklarından Hasan Peker'in sahip olduğu 6 milyon 393 bin 600 TL nominal değerli ve Ayşegül Peker'in sahip olduğu 3 milyon 206 bin 400 TL nominal değerli olmak üzere toplam 9 milyon 600 bin TL nominal değerli paylarının halka arzı için hazırlanan izahname onaylandı.

Pay başına 5,50 liradan gerçekleştirilecek halka arzın büyüklüğü 52 milyon 800 bin lira olacak.

Halka arz 15-16 Şubat'ta sabit fiyatla talep toplama yöntemi kullanılarak gerçekleştirilecek. Halka arzda, payların yüzde 35'i yurt içi bireysel, yüzde 45'i yurt içi kurumsal ve yüzde 20'si ise yurt dışı kurumsal yatırımcılara tahsis edildi.

Yüzde 55,7 iskonto oranıyla satışa çıkacak hisselerin 21 Şubat'ta Borsa İstanbul'da işlem görmesi...