26 / 04 / 2024

Peker Holding 2021 yatırımı

Peker Holding 2021 yatırımı

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Peker GYO 2021 yılında ne kadar hasılat elde etti? 

Peker GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 döneminde 62 milyon 279 bin 68 TL hasılat elde etti. 

Peker Holding'in gayrimenkul yatırımları tam gaz!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, turizm alanında büyümeyi planladıklarına dikkat çekerek "Gayrimenkul alanında da önümüzdeki yıl ve yıllar için hem Türkiye'de, hem de operasyonlarımızın devam ettiği diğer ülkelerde planladığımız yeni projelerimiz mevcut" açıklamasında bulundu.

Peker GYO 2021'de 36.8 milyon TL satış işlemli gerçekleştirdi!

Peker GYO'nun 2021 yılındaki satış işlemlerinin toplamı KDV hariç 36 milyon 797 bin 166 TL olarak gerçekleşti.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

Peker GYO ilk 9 ayda 40.9 milyon TL hasılat elde etti!

Peker GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 döneminde 40 milyon 927 bin 306 TL hasılat elde etti.

Fatih Peker, Peker GYO İcra Kurulu Başkanı oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Fatih Peker, 1 Kasım 2021 tarihi tibariyle mevcut yönetim kurulu üyeliği görevinin yanında İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

Peker GYO, bağımsız denetim şirketini seçti!

Peker GYO, şirketin 30 Haziran 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim'in seçilmesine karar verdi.

Tekfen Holding ilk 9 ayda ne kadar hasılat elde etti?

Tekfen Holding tarafından yayınlanan 9 aylık ara dönem faaliyet raporuna göre; şirketin 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 döneminde elde ettiği hasılat 11 milyon 20 bin 384 TL oldu. 

Peker Holding 2021 yatırımı Haberi

Peker Holding 2021 yatırımı

Dünya, küresel olarak yakın tarihte tecrübe edilmemiş bir pandemi sürecinden geçiyor. Küresel ekonominin, pandeminin meydana getirdiği zorlukları yönetmek için ciddi bir efor sarf ettiğini dile getiren  Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, kendileri açısından da bu sürecin başarılı bir şekilde yönetildiğini söyledi. Hasan Peker, “Türkiye merkezli küresel bir gayrimenkul şirketi olarak yenilikçi ve insan hayatına dokunan projeler geliştiriyoruz. Pazar çeşitliliğimiz, ve riskleri doğru yönetiyor olmamız sayesinde, pandemi sürecinde başarılı işlere imza attık. Bu durum en net şekilde mali tablolarımızda kendini gösteriyor. En son olarak Peker GYO’nun dokuz aylık mali tablolarında açıkladığımız 93.6 milyon TL’lik kar da bu sürecin doğru yönetildiğinin en somut kanıtı” şeklinde konuştu.

YENİ YATIRIMLARIN MÜJDESİNİ VERDİ


Önümüzdeki dönemde yabancı basının Türk gayrimenkul sektörüne olan ilgisinin artarak süreceği...