16 / 04 / 2024

Peli Parquet parke koleksiyonu

Peli Parquet parke koleksiyonu

“Peli Parquet” markasıyla, parke sektöründe 5 yıl içinde pazar liderleri arasına giren Turanlar Group, lamine ve masif parkeye alternatif 2 adet derzli laminart parke koleksiyonu sunuyor.

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yenici tarafından kuruldu.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

109,90 TL’den başlayan fiyatlarla… Koçtaş parke fiyatları belli oldu! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş parke fiyatları belli oldu! 109,90 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla indirimli ve kampanyalı ürünlere ulaşabilirsiniz. İşte 20 Ocak 2023 Koçtaş parke fiyat listesi…

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Levent Parke Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Parke Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Muhammed Husram tarafından kuruldu.

Han Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gündem tarafından kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  Beşiktaş’ta  300 bin TL sermaye bedeli Abdurrahman Yılmaz tarafından açıldı.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

PRK Parke İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PRK Parke İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Sevil tarafından kuruldu. 

Adem Gündem Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Adem Gündem Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Gündem ve Alpay Sayın ortaklığında kuruldu.

Peli Parquet parke koleksiyonu Haberi

Peli Parquet parke koleksiyonu

Aralarında genişlik ve kalınlık farkı bulunan Peli Golden ve Peli Wood koleksiyonları, ilk kez geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Intermob 2014’te sergilendi.  

Yarım asrı aşkın bir süredir, orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren ve 5 yıl gibi kısa bir zamanda parke sektöründe ulaştığı ilk üç içindeki konumuyla dikkat çeken Turanlar Şirketler Grubu’nun parke markası “Peli Parquet”, geniş ürün gamına 2 yeni koleksiyon daha ekledi.  

Aralarında kalınlık ve genişlik farkı bulunan koleksiyonların, lamine ve masif ürünlere alternatif olma, derzli ürünler olma ve fiyat avantajı gibi özelliklere sahip oldukları vurgulandı.  

Koleksiyonlarla ilgili bilgiler veren markanın Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, koleksiyonların yüzey ahşap baskılarına dikkat çekerek şunları söyledi: “Peli Parquet markası olarak, derzli parke koleksiyonlarımızla parke dünyasına geniş...