23 / 04 / 2024

Pendik Ankara caddesinde icradan satılık ofisler

Pendik Ankara caddesinde icradan satılık ofisler

İstanbul Pendik 'te bulunan 19 ofis İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 16 Nisan 2015 günü saat 09:00 ile 16:00 arası ihaleye çıkarılıyor.

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Pendik-Halkalı YHT hattında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın Pendik-Halkalı arasının 2019'un ilk çeyreğinde hizmete açılacağını söyledi.

Pendik TEM bağlantı yolu imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası itirazlara ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Pendik Ankara Caddesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 20 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Ankara Kazım Karabekir caddesinde sona gelindi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle asfaltı bozulan ve trafik yoğunluğu yaşanan Kazım Karabekir Caddesi’nin Keçiören-Tandoğan yönündeki yol genişletme ve asfalt serim işlemlerini tamamladı.

Selective Port'ta 3 bin 430 lira peşinatla 3+1 daireler!

Alper İnşaat tarafından, Pendik Ankara Caddesi’nde inşa edilen projesi Selective Port, yanı başında yapımı devam eden metroya 1 adımlık mesafedeki konumuyla dikkat çekiyor.

Selective Port'ta 2 bin 850 lira düşük taksit imkanı!

Alper İnşaat tarafından, Pendik Ankara Caddesi’nde hayata geçirilen ve satışların büyük kısmı tamamlanmış olan Selective Port projesinde başlatılan kampanya ile sadece 2 bin 850 lira peşinat vererek ev sahibi olmak mümkün.

Selective Port’ta metrekare fiyatları 2 bin 700 TL'den başlıyor!

Alper İnşaat tarafından, Pendik Ankara Caddesi’nde hayata geçirilen Selective Port projesi, Mart 2018’de açılacak olan, Kaynarca – Sabiha Gökçen Havalimanı Metro hattının duraklarından biri olarak belirlendi.

Selective Port'ta metrekaresi 2 bin 700 liraya 2+1!

Alper İnşaat’ın Pendik Ankara Caddesi’nde yükselen projesi Selective Port, hem yeni komşusu Gedik Üniversitesi hem de kapısına kadar gelen metro istasyonu ile daire satışlarında hareketli günler yaşıyor.

Konut yatırımında Pendik neden tercih ediliyor?

İSTANBUL'UN doğu yakası merkezi konumda olan Pendik'te konut projelerine her gün yenisi eklenirken gayrimenkul fiyatları sürekli artıyor. Bu artışta İstanbul - Ankara YHT'nin de bölgeden geçmesi büyük rol oynuyor.

Pendik Ankara caddesinde icradan satılık ofisler Haberi

Pendik Ankara caddesinde icradan satılık ofisler

İstanbul Pendik'te bulunan 19 ofis İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 13 milyon 330 bin TL'ye satışa çıkarılıyor. Taşınmazların bulunduğu yer 2 blok halinde yer almaktadır.


Taşınmazların ihalesi açık artırma usulüyle yapılacaktır. Anadolu Adalet Sarayı Mezat Salonu'nda satışa sunulacaktır.


İhale İlanı

Taşınmazın Özellikleri;

İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi'nde bulunan 19 adet ofisin tamamı satışa konudur.


Kıymeti: 13.330.000,00 TL

1. Satış Günü: 16/04/2015 günü 09:00 ile 16:00 arası

2. Satış Günü: 12/05/2015 günü 09:00 ile 16:00 arası


İlanın tam metni için tıklayın

İlanın tam metni için  tıklayın

İlanın tam metni için  tıklayın

İlanın tam metni için