19 / 04 / 2024

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.



Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. 

Ahmet Cin, bakanlarla yaptığı görüşmelerde başta ulaşım ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok konuda fikir alışverişi yaptı. Pendik Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğinde gerçekleştirilen "Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni" Ankara’da yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı programda Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin de bulundu. Başkan Ahmet Cin düzenlenen tören sonrası Ankara’da görüşmeler yaptı. 

Bakan Kurum’la kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı

Başkan Ahmet Cin, ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la görüştü. Bakan Kurum’la yaptığı görüşmede başta Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları değerlendirildi.

Daha sonra AK Parti Genel Merkezi’ne geçen Başkan Ahmet Cin, AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı Yalçın Akdoğan ile görüştü.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Avcılar'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor! 2 günde 15 bina yıkıldı!


Geri Dön