25 / 04 / 2024

Pendik belediyesi gayrimenkul ihalesi

Pendik belediyesi gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 11 milyon 261 bin 680 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Pendik'te imar krizi: Ticari alana yüzde yüzde 55 konut imarı verilirken, gecekondu mahalleleri 30 senedir bekletiliyor!

İBB CHP Meclis üyesi Tarık Balyalı, Pendik Belediyesi'nin gayrimenkul rantının yüksek olduğu Yenişehir Mahallesi'nde konut hakkını arttırdığına dikkat çekerek, gecekondu mahallelerinde 30 senedir halkın taleplerine kulak tıkadığının altını çizdi. 

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla...

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli bölgesinde yer alan 2 arsayı 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan 4 bin 412 metrekarelik arsayı 44 milyon 126 bin 200 TL'ye satışa sunuyor. 

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden satılık 2 arazi: 8.5 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi, tarıma elverişli iki arazisini ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 2 milyon 279 bin 200 TL ve 6 milyon 266 bin TL olarak belirlendi.

Pendik'te 25.4 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Pendik Belediyesi, Pendik Dolayoba'da yer alan 10 adet gayrimenkulü 25 milyon 427 bin 992 TL bedelle satışa çıkardı.

Pendik Belediyesi'nden 14.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Pendik Belediyesi tarafından Kurtdoğmuş Mahallesi sınırları içinde bulunan 2 arsa ihale usulüyle satılıyor. Gayrimenkullerin bedeli 14 milyon 504 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden askeri alan açıklaması!

Pendik Belediyesi Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenen 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisinin imara açılması ile ilgili açıklama yaptı.

Pendik belediyesi gayrimenkul ihalesi Haberi

Pendik belediyesi gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı vasıflı gayrimenkul 11 milyon 261 bin 680 TL bedel ile satışa sunuldu. 

PENDİK BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI

1- Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır. İhale “Batı Mah. 23 Nisan Caddesi No: 11 PENDİK/İSTANBUL” adresindeki Pendik Belediye Binası 5. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 500 (Beşyüz) TL olup, Pendik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden (4.Kat) temin edilebilir.

2- Taşınmazın Özellikleri: Söz konusu taşınmaz imar planında Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanında kalmaktadır. Taks:0.15, Emsal:0.30, Yükseklik 2 kattır. Yayalar 9344 ada 7 parsel sayılı 1.407,71 m² alanlı taşınmazın satış işleminde 3065 sayılı...