26 / 04 / 2024

Pendik Kavakpınar Kavşağı tünel inşaatı

Pendik Kavakpınar Kavşağı tünel inşaatı

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Pendik Kavakpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik ilçesi, 1/5000 ölçekli Kavakpınar Mahallesi'nin bir kısmına ilişkin 15.10.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi Kavakpınar Mahallesi’ne yeni bir spor kompleksi inşa ediyor.

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Pendik Kavakpınar'a iki yeni okul müjdesi!

Her hafta bir camiye konuk olunan Cuma Buluşmaları’nda bu kez adres Kavakpınar Mahallesi'ydi. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  mahalleye 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli  ortaokul olmak üzere iki okul yapılacağının müjdesini verdi.

Pendik Esenyalı Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı!

Esenyalı Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı. 5 mahalleyi E-5’e bağlayan köprünün hizmete girmesiyle sürücüler hem zaman hem de yakıt tasarrufu elde etmiş olacak.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

Üçkuyular Marina Kavşağı yeraltına alınıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçidi inşaatını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Üçkuyular Marina kavşağındaki sıkışıklığın önüne geçecek ve Çeşme Otoyolu ile kesintisiz ulaşım sağlayacak karayolu alt geçidi için düğmeye bastı.

Kocaeli Goodyear Kavşağı’nın yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

Akçakale-Sırrın Köprülü Kavşağı hayata geçiyor!

Şanlıurfa Akçakale - Sırrın Köprülü Kavşağı projesi hayata geçiyor. Köprülü kavşakların yapımı öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede bulunan ağaçlar zarar görmeden sökülerek farklı yerlere taşınıyor.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı ne zaman açılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşağın yılsonunda hizmete alınması planlanıyor.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı yıl sonunda açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol'a direkt bağlantısını sağlayacak kavşağın yılsonunda hizmete alınması planlanıyor.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 3 ay erken açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşak, Bayraklı ve Bornova'nın Altınyol’a direkt bağlantısını sağlayacak

Pendik Kavakpınar Kavşağı tünel inşaatı Haberi

Pendik Kavakpınar Kavşağı tünel inşaatı

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapım çalışmalarına start verildi. İBB ekipleri hızla çalışarak kavşağı bu yıl sonuna doğru bitirmeyi hedefliyor.

Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kavakpınar Kavşağı için Havaalanı-TEM Bağlantı Yolu’nun altında yaklaşık 200 metre uzunluğunda bir tünel inşa ediliyor. Çift gidiş geliş şeklinde hizmet verecek kavşağı tamamlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler olağanca hızıyla çalışıyor. Zeminin yumuşak olması nedeniyle tünelin inşası şimdilik hızlı sürüyor. Tünelin 2018 yılı sonuna doğru bitirilmesi hedefleniyor.  

Trafik yoğunluğunun önüne geçilecek

Tünel tamamlanıktan ve kavşak hizmete girdikten sonra Kavakpınar ve Orhangazi Mahalleleri doğrudan birbirine bağlanmış olacak. Böylece, Çamçeşme, Güllübağlar ve Esenler Mahalleleri arasındaki geçişler de kısalacak. Bölgede yapımı tamamlanmak üzere olan Garanti Bankası Operasyon Merkezi’nin hizmete girmesiyle oluşacak...