16 / 04 / 2024

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi Kavakpınar Mahallesi’ne yeni bir spor kompleksi inşa ediyor.



Pendik’te spora yeni tesisler kazandırmak üzere büyük bir yatırım hamlesi başlatan Pendik Belediyesi, yeni projeler yapmaya devam ediyor. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde temeli atılan Güllübağlar Spor Kompleksi'nden sonra bu kez sıra Kavakpınar Spor Kompleksi’ne geldi.  Temel atma törenine Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçe protokolü ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

"Türkiye sporda Pendik'i konuşuyor"

İhtiyaçlar doğrultusunda kentin her tarafında yeni yatırımların inşa edildiğini bu yatırımların belediye ekiplerinin becerisi ve şehrin imkanlarıyla oluşturulduğunu dile getiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, bunun sonucunda sporda büyük başarılar elde edilmeye başlandığını belirtti.. Başkan Şahin: "Spor alanlarında gençlerimizin başarısı oldukca büyük. Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda birinci olan milli sporcumuz Kerem Kamal ve aynı şampiyonada üçüncü olan sporcumuz Salih Aydın, Pendik’e bir altın bir brozn madalya kazandırdılar. Biz özellikle alt yapıda çok iyi işler yapan bir şehiriz. Kulüp başkanlarımızla birlikte gayret ediyoruz, bunun sonuçlarını da hep birlikte görüyoruz. Pendik olarak sporda çok güzel başarılara imza atıyoruz.” diye konuştu.

300 günde tamamlanacak

Abdi İpekçi Caddesi ve Albayrak Caddesi kesişiminde yapımına başlanan spor kompleksi toplam 2 bin 615 metrekare büyüklüğe sahip olacak. Tesiste fitness, voleybol, basketbol ve hentbol salonlarını içinde barındıran büyük salonların dışında judo, teakwondo, karete ve güreş salonları bulunacak. Spor kompleksinin inşaatı 300 günde tamamlanacak.

 


Geri Dön