19 / 04 / 2024

Pendik Royal teslimleri ne zaman

Pendik Royal teslimleri ne zaman

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal teslim tarihi 2014 yılı sonu olarak belirlendi...

Pendik Royal Konutları'nda 1+1 daireler 159 bin lira!

Özka Ortaklar İnşaat tarafından 4 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Pendik Royal Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Port Royal Evleri'nde konut ve ticari birimlere yer veriliyor. Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Satya Yayalar daire teslimleri!

Satya Yayalar projesi İstanbul Pendik'te Satya Yapı tarafından hayata geçirildi. Satya Yayalar daire teslimleri ne zaman?

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Babacan Port Royal satılık ev fiyatları!

İstanbul Sefaköy'de Babacan Yapı imzasıyla yükselen Babacan Port Royal projesinde dairelerin teslimleri 2019 yılında yapılacak. Babacan Port Royal satılık ev fiyatları 263 bin 124 TL'den başlıyor...

Babacan Port Royal daire teslimleri!

Konutlarla beraber ticari alanlara da yer verilen Babacan Port Royal projesinde Babacan Yapı imzası bulunuyor. Proje 16 bin 527 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Port Royal Babacan teslimleri ne zaman?

Babacan port Royal projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirildi. Konut fiyatları 249 bin TL'den başlayan projede 50 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

And Anadolu İnşaat & Gayrimenkul yeni başarılara imza atıyor!

Anadolu İnşaat & Gayrimenkul, marka olan Pendik Royal Residence ve Marmara Royal Residence projelerinin satış ve kiralamalarında tek yetkili kurumsal şirket olarak başarı ile imzasını atıyor..

Kartal Royal Garden teslimleri 2017'de yapılacak!

Royal Grup tarafından hayata geçirilen Royal Garden'de daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 374 daireden oluşuyor.

Pendik Atlantik Life teslimleri 2017'de yapılacak!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimlerin 2017 yılının başında gerçekleşmesi planlanıyor. Atlantik Yapı imzası taşıyan proje konum olarak İstanbul Pendik'te yer alıyor.

Pendik Prestik Park’ın teslimleri yapıldı!

Özdemir İnşaat’ın 3. konut projesi Pendik Prestij Park’ın açılış ve anahtar teslimi için düzenlenen kokteyl, 31 Mayıs 2015 Pazar günü yaklaşık 250 kişilik bir davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Pendik Atlantiklife'ta 40 ay 0 faizle! Lansmana özel yüzde 10 indirimle!

Lansmana özel yüzde 10 oranında indirim uygulanan Pendik Atlantiklife projesinde 40 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılacak. Projede yer alan dairelerin teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek.

Royal West Turizm İnşaat Sağlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Royal West Turizm İnşaat Sağlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Talat Orhan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile Pendik'te, 2 Şubat 2015'te açıldı.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Pendik Royal teslimleri ne zaman Haberi

Pendik Royal teslimleri ne zaman

Konutların satışlarına devam edilen Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal teslim tarihi hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, 10 katlı 2 adet bloktan meydana geliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Pendik Royal Evleri, 4 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje, Özka Ortaklar İnşaat imzasıyle inşa ediliyor.


İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde yaşama geçirilen Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal teslim tarihi 2014 yılı içerisinde olması planlanıyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. 



Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal projesinde; yürüyüş parkuru, kamelyalar, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun parkları, otopark ve güvenlik  gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Dairelerin  60 metrekare ile 120...