26 / 04 / 2024

pendik\'te key ödemeleri

pendik\'te key ödemeleri

Pendik Belediyesi'nde çalışan memurlardan yapılan KEY kesintilerinin ödenmesine başlandı

Pendik Lens İstanbul ödemeleri!

Pendik Lens İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Pendik'te inşa edilen proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

Pendik'te belediyeden 1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Pendik'te yer alan arsayı 3 Aralık 2014 tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu arsanın toplam bedeli 1 milyon 8 bin TL olarak belirlendi.

Pendik'te icradan 1.6 milyon TL'ye satılık 3 bina!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Pendik'te yer alan 3 binayı 1 milyon 681 bin 352 TL 'den satışa çıkarıyor. İhaleleri; 17 Aralık 2014 günü 11.00- 15:30 arasında düzenlenecek.

Pendik'te ilk banka şubesi 1952 yılında açılmış!

Yapı ve Kredi Bankası'nın Pendik şubesi 21 Şubat 1952 yılında açılmış. Bankanın İstanbul'da toplam şube sayısı on altıya yükselmiş. Böylece Pendik'te ilk banka şubesi de açılmış.

İşçi KEY ödemeleri!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Konut edindirme yardımı 180 aylık süre ile yapılıyor. Peki, işçi KEY ödemeleri nasıl yapılır?

KEY ödemeleri kimlere verilmez?

KEY ödemeleri; memur, işçi ve emeklilerine yapılan konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Yardım, memur, işçi ve emeklilerine yapılıyor. Peki, KEY mevzuatı gereğince KEY ödemeleri kimlere verilmez?

KEY ödemeleri sorgulama!

Güncel KEY ödemeleri listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde 29134 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, KEY ödemeleri sorgulama nasıl yapılır? İşte KEY ödemeleri sorgulama sayfası...

KEY ödemeleri kimlere verilir?

KEY yardımı alan bir kimse ikinci kez KEY yardımı alamıyor. KEY yardımının süresi 180 ay olup; Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durduruluyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere verilir?

KEY ödemeleri şartları!

Konut Edindirme Yardımları, memur ve işçiler ile bunların memurlarına verilen, konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, KEY ödemeleri şartları nelerdir? İşte KEY ödeme şartları..

Emlak konut KEY ödemeleri 2014!

3320 sayılı Konut Edindirme Yardımı Kanunu gereğince memurlar ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Bu kapsamına yeni Emlak konut KEY ödemeleri 2014 listesi yayınlandı..

Yeni KEY ödemeleri 2014!

Konut Edindirme Yardımı olan KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan KEY listesinde hak sahipleri kendi T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. İşte yeni KEY ödemeleri 2014...

Ziraat bankası KEY ödemeleri isim listesi 2014!

KEY (Konut Edindirme Yardımı) listesi, Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından hazırlanıyor. İşte en son yayınlanan Ziraat bankası key ödemeleri isim listesi 2014!...

pendik\'te key ödemeleri Haberi

pendik\'te key ödemeleri

Pendik Belediyesi'nde 17 Aralık 2009 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan 5939 sayılı yasaya istinaden, 1989-1995 yılları arasında Pendik Belediyesi'nde çalışan memurlardan yapılan KEY kesintilerinin ödenmesine başlandı.

Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, ödemeleri tamamen kendi bütçelerinden yaptıklarını, söyleyerek, "Başvurmaları halinde bahsedilen dönemde emekli olan yada işten ayrılan memur personele  de haklarını vereceğiz"...