29 / 03 / 2024

pera gümüşlük satış ofisi

pera gümüşlük satış ofisi

Perataş İnşaat imzasıyla Bodrum Gümüşlük'te hayata geçirilen Pera Gümüşlük projesi yılın 12 ayı oturuma uygun olarak tasarlanıyor...

Pera Gümüşlük Bodrum fiyatları!

Pera Gümüşlük Bodrum projesi Perataş İnşaat imzası taşıyor. 2018 yılında teslimleri yapılacak olan proje 10 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İslam Memiş gümüşün onsu bu kadar olacak dedi! Yastık altında 1 gram bile gümüşü olanlar köşeyi döndü! 

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, gümüşün onsu için rakam verdi. Yastık altında 1 gram bile gümüşü olanlar köşeyi döndü! 

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş ''satış için bekleyin'' dedi!

Son dönemde en gözde yatırım aracı olan gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Elinde gümüş olanların satış için beklemelerini söyledi. Gümüş yatırımcıları hemen bakın! İşte İslam Memiş gümüş açıklaması...

Elinde dolar, altın, euro, sterlin, gümüş olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş, peş peşe rakam verdi!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasaları değerlendirerek, elinde dolar, altın, euro, sterlin ve gümüş olanları kırmızı kodla uyardı.

Gümüş fiyatları atağa geçti! İslam Memiş elinde 1 gram bile gümüşü olanları kırmızı kodla uyardı

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenlerin odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün atağa geçerek yükselirken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, kırmızı kodla uyardı.

Yatırımını gümüşe yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi... Kıyamet kopacak, hazır olun

Gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşadı. Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatları düşerken gümüşte beklemedik bir yükseliş meydana geldi. Yatırımını gümüşe yapanlar için ayağınızı yerden kesecek güzel haber ise uzmanlardan geldi. Gümüşte kıyamet kopacak....

pera gümüşlük satış ofisi Haberi

pera gümüşlük satış ofisi

10 bin dönüm arazi üzerine Perataş İnşaat tarafından inşa edilecek olan Pera Gümüşlük projesi Bodrum Gümüşlük'te yer alıyor. Proje firmanın ilk gayrimenkul projesi olarak hayata geçirildi. 


Pera Gümüşlük Evleri'nin inşaat çalışmaları 6 ay önce başladı. Pera Gümüşlük projesinde teslimlerin 2018 yılının sonunda yapılması planlanıyor. 


20 tane 2 oda 1 salon, 44 tane 4 oda 1 salon teraslı veya bahçeli daire alternatiflerinden oluşan Pera Gümüşlük'te fiyatlar metrekare birim olarak 2 bin 500 dolardan başlıyor.


Pera Gümüşlük Bodrum projesinde özel plaj, spor merkezi, yürüyüş alanları, yüzme havuzu, sauna, güneşlenme terasları gibi imkanlar da olacak. 


Pera Gümüşlük satış ofisi!

Tel: 444 1994

Web: http://www.peratas.com

Gizem...