16 / 04 / 2024

Perakende fiyatlar konut harcamaları

Perakende fiyatlar konut harcamaları

İstanbul Ticaret Odası tarafından yayınlanan resmi bilgilere göre, perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 4,67 arttı.

Perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 0,39 arttı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından yayınlanan resmi bilgilere göre, perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 0,39 arttı...

Perakende fiyatlar konutta yüzde 0,04 azaldı!

İstanbul'da geçen yılın aralık ayında perakende fiyatlarda yüzde 0,11 artış, toptan fiyatlarda ise yüzde 0,43 düşüş yaşandı. Aylık bazda bakıldığında, aralık 2015'te perakende fiyatlar konutta yüzde 0,04 azaldı.

Perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 0,91 arttı!

İstanbul'da Ekim 2015'te perakende fiyatlar yüzde 1,61 ve toptan fiyatlar yüzde 0,86 yükseldi. Konut harcamalarında ise yüzde 0,91 arttı.

Perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 0,11 arttı!

İstanbul'da eylül ayında perakende fiyatlar yüzde 0,50 ve toptan fiyatlar yüzde 0,99 yükseldi. Konutta yüzde 0,11 yükseldi.

İstanbul’da enflasyon resmen tavan yaptı: Perakende fiyatlar yüzde 76,58 arttı!

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul'un şubat ayı enflasyonunu resmen açıkladı. Mega kentte perakende fiyatlar Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 4,07, bir önceki senenin aynı dönemine göre de yüzde 76,58 artış gösterdi.

İstanbul Ticaret Odası açıkladı! İstanbul'un enflasyonu belli oldu...

İstanbul'da ocak ayında perakende fiyatlar aylık olarak yüzde 6,72, yıllık oranda ise yüzde 76,17 olduğu açıklandı.

İstanbul'un enflasyonu belli oldu! Yıllık enflasyon yüzde 74,88 oldu!

İstanbul Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamaya göre mega kent İstanbul'da aralık ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 3,52, yıllık bazda ise, yüzde 74,88 şeklinde de oldu.

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

ABD'de konut piyasası artan mortgage faiz oranları ve düşük arz sonucu, zorluklarla karşı karşıya!

ABD'de düşük konut stoku, artmaya devam eden mortgage (konut kredisi) faiz oranları ve yükselen konut fiyatları konut piyasası üzerinde adeta bir baskı oluşturuyor.

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

Zeytinyağı fiyatları el yakıyor! Yüzde 77 arttı

Küresel zeytinyağı fiyatlarının rekor seviyeye ulaşması sonrası Türkiye'deki perakende fiyatlar da iki ayda yüzde 77,7 zamlandı ve litresi 90 liradan 160 liraya çıktı. İşte tüm detaylar...

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

İstanbul'un haziran ayı enflasyonu belli oldu!

Mega kent İstanbul'da Haziran ayında önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 3,46, toptan fiyatlar da 4,32 artış gösterdi. Yıllık bazda da, değişim oranı perakendede yüzde 55,19, toptan fiyatlarda da yüzde 64,27 şeklinde gerçekleşti.

TMO'da 5 kg pirinç 105 TL, 5 kg ayçiçek yağı 135 TL! TMO yeni ay fiyatlarını açıkladı! 

TMO'nun perakende fiyatları peş peşe açıklandı. Peki, TMO'da perakende fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte mayıs ayı pirinç çeşitleri, mercimek, üzüm pekmezi ve diğer gıda ürünleri fiyat listesi...

İstanbul’daki güncel enflasyon rakamları tam bu kadar oldu! Herkes şaştı kaldı!

3 Mayıs Çarşamba günü açıklanacak enflasyon verisi öncesi öncü gösterge olarak kabul edilen İstanbul enflasyonu İTO tarafından paylaşıldı. Bu kapsamda, İstanbul’dan nisan ayında önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 4,57 artış gösterirken yıllık artış yüzde 62,46 olarak kayıtlara geçti.

İstanbul'da Şubat ayı enflasyonu yüzde 3.8 oldu! Yıllık rakam buz kestirdi!

İTO, Şubat 2023'te istanbul'da perakende fiyatların yüzde 3,83, toptan fiyatların yüzde 2,38 oranında yükseldiğini duyurdu. İTO, yıllık enflasyonu ise yüzde 78 şeklinde açıkladı. İşte ayrıntılar...

TMO'nun perakende fiyatları belli oldu! Ayçiçek yağı, pirinç, nohut mercimek ne kadar? 29 Kasım 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 29 Kasım 2022 indirimli ürünlerin fiyat listesi açıklandı. Peki, TMO'da ayçiçek yağı, mercimek, nohut, kuru fasulye ve pirinç fiyatı ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Perakende fiyatlar konut harcamaları Haberi

Perakende fiyatlar konut harcamaları

İstanbul Ticaret Odası merakla beklenen rakamları açıkladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 4,67 arttı.

Açıklanan veriler masaya yatırıldığında yıllık bazda bakıldığında perakende fiyatlar yüzde 17,38 toptan fiyatlar yüzde 27,63 oranında artış gösterdi.

Yine açıklanan rakamlara göre, toptan fiyatlar da Temmuz ayında bir önceki aya göre, inşaat malzemeleri grubunda değişiklik yaşanmadı.

Perakende fiyatlar konut harcamalarında yüzde 0,39...