26 / 04 / 2024

permak grubunun italyadaki otel

permak grubunun italyadaki otel

Permak Grubu'nun İtalya'daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası'nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı. St. Regis devam eden renovasyonları sonrasında nisan ayında kapılarını açacak.

Bakanlık  tartışmalara son noktayı koydu! O ürün grubunun ithaline izin yok!

Ticaret Bakanlığı bir açıklama yaparak, söz konusu ürün grubunun ithal edilebileceğine ilişkin son günlerdeki tartışmaları sona erdirdi.

Cezayir ile OPEC’ten ''OPEC+ grubunun üretimi azaltma kararına'' destek!

Cezayir ve Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), OPEC+ grubunun petrol üretimini kısma kararını desteklediklerini söyledi.

Elektrikte konut abone grubunun kapsamı genişletildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) konut abone grubunun kapsamının genişletti.

Nurol GYO çalışanları doğa eksikliği sendromuna karşı ‘’permakültür’’dedi!

Nurol GYO çalışanları N-Green çözümü kapsamında doğa ile bağlarını kuvvetlendirmek ve sürdürülebilir yaşam hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Yeryüzü Derneği’nden temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimleri aldı.

Ali Ağaoğlu sanayi grubunun başına oğlu Alican’ı getirdi!

Düzce’de çimento fabrikası kurmaya hazırlana Ali Ağaoğlu sanayi grubunun başına oğlu Alican’ı getirdi. Yatırımın danışmanlığını ise inşaat sektörünün duayenlerinden Atalay Şahinoğlu yapıyor.

Ofis mobilyalarının daha konforlu olması gerekiyor!

Doğru ofise giden yolun ergonomik, kullanışlı ve sağlıklı mobilya seçiminden geçtiğini belirten ofis mobilyası sektörü temsilcileri ise her meslek grubunun işine uygun mobilya tercih etmesi gerektiğini vurguluyor.

Nazilli'ye engelsiz park inşa edilecek!

Nazilli Belediyesi, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı.

Kapadokya'da konaklama memnuniyeti Barselona'dan yüksek!

Küçük Oteller Derneği/Kapadokya çalışma grubunun yapmış olduğu çalışmaya göre, Kapadokya'da konaklama işletmeleri memnuniyeti; Barselona ve St.Petersburg'dan yüksek.

Geleceğin sağlıklı yapıları için doğadan ilham alınacak!

Geleceğin sağlık yapıları permakültür, sürdürülebilirlik, organik tarım gibi kavramların rehberliğinde, rehabilitasyon ve arınma anlayışlarının modern bir dille yorumlandığı ve farklı kişisel deneyimler sunan merkezler haline geliyor...

Kuşadası Suhan Seaport Hotel yeniden hizmette!

Suhan grubunun yeni tesisi Suhan Seaport Hotel, yeni düzenlemenin ardından hizmete girdi. Suhan grubu, Kuşadası’nın en iyi manzarasına sahip otelini yeni ismiyle tekrar hizmete sokarken, otelin genel müdürlüğüne de Berkant Özadalı getirildi.

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Edirne Keşan'a Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi yapılacak!

Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi çalışma grubunun yaptığı ön çalışmalar sonucu Keşan'da "Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon, Aizheimer Birimi, Engelsiz Yaşam Merkez ve diğer hizmet kuruluşları" açılacak.

Ülker, SAF GYO'yu Akkök'e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO'nun yüzde 26'smı Akkök'e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

permak grubunun italyadaki otel Haberi

permak grubunun italyadaki otel

San Clemente Adası'ndaki tesis 6 hektarlık özel konumuyla Venedik şehir merkezine tekneyle sadece birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor. 17. yüzyılda inşa edilen manastır 2003’te otele dönüştürüldü. Yakın zamanda St. Regis adını alan otelin tarihi binası kapsamlı bir restorasyon geçirilerek oda ve suitlerin yerleşim düzenleri ve dekorasyonları değiştirilip yeni suitler eklendi. Tarihi dokuya sahip görkemli yapının restorasyonu mimar ve akademisyenler eşliğinde özel olarak yapılıyor. Renovasyonun 2016-2017 yıllarında tamamlanması hedefleniyor.


BÜTÇE 25 MİLYON EURO

Permak Grubu’nun sahibi olduğu ada, 2014’te St Regis olarak hizmet vermeye başladı. Otelin kapsamlı renovasyonu, dünyaca ünlü ödüllü tasarım firmaları olan Hirsch Bedner Associates ve GA Design tarafından gerçekleştiriliyor ve 25 milyon euro’luk bütçe öngörülüyor. Yenileme çalışmaları tamamlandığında otelde 191 lüks oda olacak. Bunlar arasında junior suitten başlayarak iki tasarımcı...