20 / 04 / 2024

perşembe pazarında kentsel dönüşüm

perşembe pazarında kentsel dönüşüm

Galataport ve Metro'nun etkisi çevre semtlerin de "havasını değiştirdi". Perşembe Pazarı, Azapkapı ve Şişhane büyük bir dönüşüm içinde. Bölgede çok sayıda yeni otel ve restoran inşaatı var. Herkes bölgede bina bakıyor...

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyası! Sepet dolduracak fırsat: Kırmızı ve tavuk eti, peynir yumurta indirimi

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında pek çok ürün yer aldı. Kampanya kapsamında 26 adet ürün indirime dahil edildi. İşte Migros'ta indirimli ürünlerin fiyat listesi...

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Serbest piyasada döviz fiyatları! Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

Serbest piyasada döviz kurları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dövize yatırım yapanlar güncel dolar ve euro kurunu araştırıyor. Dolar/TL kuru 27,085 lirdan satılırrken euro buıgün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

Dolar kaç TL? 15 Haziran Perşembe dolar yükseldi mi? Euro düştü mü? İşte dolar ve euro fiyatlarında son durum ne?

Dolar 15 Haziran Perşembe günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 15 Haziran Perşembe dolar kuru…

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyası! 29 adet ürün indirime girdi!

Migros, "Migros Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyası kapsamında 29 adet ürünü indirimli fiyatı ile satışa sundu. Peki, Migros'ta bugün hangi ürünler indirime girdi? İşte detaylar...

Migros sanal markette taze perşembe rüzgarı! Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü!

Migros Market sanal markette taze perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü. İşte indirimli diğer ürünler ve fiyatı...

Migros'ta taze perşembe kampanyası! Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyveye dev indirim!

Migros Market Sanal Markete özel Taze Perşembe kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyve gibi ürünlere dev indirim yapıldı.

Seçim öncesi piyasalar sakin! Piyasalar 27 Nisan Perşembe gününe kilitlendi!

Seçim öncesi piyasalarda sakin bir hava gözleniyor. Dolar ve euro haftaya sakin bir başlangıç yaparken, borsa yükseliş ile başladı. Piyasalarda gözler 27 Nisan Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası’nın faiz kararında.

perşembe pazarında kentsel dönüşüm Haberi

perşembe pazarında kentsel dönüşüm

Galataport ve Metro'nun etkisi çevre semtlerin de "havasını değiştirdi". Perşembe Pazarı, Azapkapı ve Şişhane büyük bir dönüşüm içinde. Bölgede çok sayıda yeni otel ve restoran inşaatı var. Herkes bölgede bina bakıyor. 


GALATAPORT olarak bilinen Türkiye Denizcilik İşletmeleri'ne ait İstanbul Salıpazarı Liman Sahası'nın özelleştirilmesi sadece Karaköy-Salıpazarı güzergahını etkilemedi. 


Karaköy-Azapkapı arasında Perşembe Pazarı Caddesi ile Şişhane'ye çıkan Emekyemez Yolcuzade İskender Caddesi de büyük bir değişim geçiriyor. Caddede ve çevresindeki bütün sokaklarda otel, pansiyon ve restoran-bar gibi turistik yatırımlar birbiri peşi sıra kendisini göstermeye başladı. 


PERŞEMBE PAZARI DEĞİŞİYOR Geçen hafta, Salıpazarı Liman Sahası'nın 30 yıllığına özelleştirilmesi ihalesini mayıs ayında 702 milyon dolarlık teklifle Doğuş Holding'in kazanmasının ardından Karaköy ile Salıpazarı arasındaki değişimi ve yeni otel yatırımlarını sizlere aktarmıştık. Galataport'un etkilediği bir başka bölge de Perşembe...