20 / 04 / 2024

peşin parasız ev

peşin parasız ev

Merkez Bankası'nın faiz toplantısına kilitlenen bankalar, şimdiden konut kredisinde oranları indirmeye başladı. Faiz indirimi kararı çıkarsa, bankaların yarışı kızışacak.

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesi ile satın aldığınız arsalara kendi projenizi inşa etme imkanı sunuyor. Nova Arsa Ayvalık projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı devam ediyor. İşte detaylar... 

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

16 bin lira değerindeki kiralık ev görenleri korkuttu! Üstelik 6 aylık kira peşin isteniyor...

Sosyal medyadaki 16 bin lira kira değerindeki ev görenleri şaşkına çevirdi. Üstelik 6 aylık da kira peşin isteniyor. İşte o 16 bin liralık kiralık ev...

Ev sahiplerinden 1 yıllık peşin kiraya yüzde 20 indirim!

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıklardan biri de konut kiraları. Ev sahipleri daireleri için 6 aylık ya da 1 yıllık peşin ödeme talep ediyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim yapılıyor.

Litus İstanbul'da yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatı! Kefilsiz, banka kredisiz sıfır ev satılıyor! 

İş GYO ve Tecim iş birliğiyle Altunizade’de inşa edilen Litus İstanbul projesindeki konutlar kefilsiz, banka kredisiz, yüzde 40 peşin, 1,79 faiz oranı ve 36 ay vade imkânıyla satışa sunuldu.

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Babacan Central'da yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central'de yüzde 25 peşin ödemelerde 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Villa Lavin yarısı peşin, yarısı 12 ay vade farksız taksitle satışta! Yeni proje! 

Villa Lavin projesinde yer alan villalar yarısı peşin, yarısı 12 ay vade farksız taksitle satışa sunuldu. Peki Villa Lavin'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı! Teslimler 8 ay sonra!

YTH Yapı tarafından Beylikdüzü Marina'ya yürüme mesafesinde konumlanan Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı işe satışlar devam ediyor. Peki Empire Sea'de daire fiyatları ne kadar? Emprie sea daire fiyat listesi.

Garden Suite Antalya'da peşin ödemelerde indirim fırsatı! 2024 Mayıs'ta teslim!

Garden Suite Antalya projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor. Söz konusu projede peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor...

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

1997 senesinden beri arsa yatırımı, mimari dizayn ve yönetimi ile inşaat yapımı dahil bir çok alanda faaliyet gösteren Nova Arsa, Ayvalık projesi için 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sağlıyor.

Ucuz ev arayanlar müjde! O ilde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor: Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Ucuz fiyata ev arayanlara müjde Emlak Yönetim tarafından geldi. Osmaniye'de 165 daire satışa çıkarılacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanırken konut fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

peşin parasız ev Haberi

peşin parasız ev



Merkez Bankası'ndan beklenen faiz indirimi, bankaların konut kredisi faiz oranlarını 1.28'e kadar düşürdü. Anadolubank'ın konut kredisi faizlerini yüzde 1.28'e indirmesinin ardından, Akbank da yüzde 1.31'e çekti. Önümüzdeki hafta yapılacak olan Merkez Bankası'nın faiz toplantısına kilitlenen bankaların, toplantıdan indirim kararı çıkması durumunda büyük bir faiz indirimi yarışına girmesi bekleniyor. Akbank Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölüm Başkanı Cem Muratoğlu, şu andaki konut kredisi faiz oranlarının sektöre çok fazla hareketlilik getireceğini beklemediğini belirterek, "Merkez Bankası'nın ikinci faiz indirimini görmeden çok iyimser olmaya gerek yok" dedi. Merkez'in faiz indirimlerini yansıtmaya devam edeceklerini vurgulayan Muratoğlu, sektördeki büyük hareketliliğin ise faizin yüzde 1'in altına inmesiyle gerçekleşeceğini söyledi.


% 1'in altı seneye


Muratoğlu, 2008 sonuna...