26 / 04 / 2024

petek ertüre aşk oyunu kitabı

petek ertüre aşk oyunu kitabı

Petek Ertüre ile Ali Ağaoğlu'nun kısa süren ayrılığının nedeni ortaya çıktı. İddiaya göre; Ertüre, Ağa'nın hediyesi mücevherleri çaldırdı. Buna inanmayan işadamı, resti çekti

İşe yerleştirme en çok hangi illerde oldu? En fazla açık olan meslekler hangileri?

İŞKUR 2023 Aralık ayına yönelik açıkladığı istatistiklere göre aralık ayında 83 bin 407’si erkek, 55 bin 482’si kadın olmak üzere 138 bin 889 işe yerleşme gerçekleşti. Peki en çok hangi meslek gruplarından eleman aranıyor?

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tamı tamına 2 bin 450 personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023’te taşra teşkilatında açık olan pozisyonlara 2 bin 450 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar, sözlü sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek.

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

128 GB Casper VIA M30 Plus BİM'de satışa çıkıyor! İşte indirimli fiyatı

128 GB Casper VIA M30 Plus akıllı telefon 15 Eylül'den itibaren BİM'de satışa çıkıyor. Üstelik piyasaya göre oldukça uygun bir fiyattan satılıyor. İşte detaylar...

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Bütçedeki 6 aylık açık miktarı 483,2 milyar liraya ulaştı!

Merkezi yönetim bütçesinde haziran ayındaki 219,6 milyar lira ile birlikte 6 aylık açık, 483,2 milyar liraya çıktı. Geçen yıla göre harcamalar yüzde 101,7 artarken, gelirlerdeki aryoış yüzde 48,6’da kaldı.

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

Haziran ayında dış ticaret dengesi 5,4 milyar dolar açık verdi!

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre Haziran ayı öncü dış ticaret verilerine göre, ihracat, bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 10,5 azaldı. Ayrıca aylık ihracat 20,9 milyar dolar şeklinde gerçekleşirken öncü dış ticaret dengesi 5,4 milyar dolar açık verdi.

Cari açık 2012’den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı!

Merkez Bankası verilerine göre aylık cari açık nisanda geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 112,4 artarak 5 milyar 404 milyon dolar oldu. Yıllık cari açık da 57 milyar 806 milyon dolara yükseldi.

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru geldi. Söz konusu kampanya bugün sona erecek...

petek ertüre aşk oyunu kitabı Haberi

petek ertüre aşk oyunu kitabı

Aşkları yılan hikayesine dönen Petek Ertüre ile Ali Ağaoğlu'yla ilgili şok bir dedikodu magazin kulislerinde dolaşıyor... İddialara göre; kısa süreli bir ayrılık yaşayan çiftin kavga nedeni şöyle: Petek Ertüre, sevgilisi yurt dışı gezisinden dönünce Ali Ağaoğlu'na; "Bana hediye ettiğin 70 bin euro'luk mücevher setim çalındı" dedi. 


Ünlü işadamı ise sürekli korumayla gezen ve güvenlikli bir evde oturan Ertüre'ye inanmadı. Ali Ağaoğlu, yalancılıkla suçladığı Petek Ertüre'den ayrıldı. Ancak Ertüre'nin ısrarlarına daha fazla dayanamayan ünlü işadamı, birkaç gün önce güzel sevgilisiyle yeniden aşk yaşamaya başladı. 


iLiŞKiSiNi YAZDI!

Yazarlığa soyunan Petek Ertüre, birkaç ay önce raflardaki yerine alan 'Aşk Oyunları' adlı kitabında; kendi hayatından kesitler sundu. Ertüre, kitapta; zengin bir işadamıyla aşk yaşayan genç ve güzel bir kadının öyküsünü...