28 / 03 / 2024

petrol fiyatı tahminleri

petrol fiyatı tahminleri

ABD Enerji Enformasyon İdaresi, 2021 yılına ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü, günlük ham petrol üretim beklentisini ise aşağı yönlü revize etti.

Akaryakıt fiyatlarına art arda üçüncü indirim! Tabelalar peş peşe değişti! İşte 10 Aralık motorin ve benzin fiyatları...

Akaryakıt indirimleri peş peşe geldi. Brent petrol fiyatındaki gerilemeden sonra akaryakıt fiyatlarına indirim haberleri geldi. Peki, benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Motorine bir indirim daha geldi! Hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? Tek tek açıklandı! 

Brent petrol fiyatının 80 doların altına gerilemesinin ardından akaryakıtta peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine ikinci indirim de bugün geldi. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İşte BP, Opet, Shell, Total, PO 8 Aralık 2023 fiyat listesi... 

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar seviyesinde işlem gördü

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

İsrail-Hamas çatışması nedeniyle petrol 92 dolara dayandı! İki felaket senaryosu kapıda!

İsrail-Hamas çatışması devam ederken; piyasaların gündemi petrol oldu. 5 Ekim tarihinde son 1 ayın en düşük rakamı olan 84 dolara düşen Brent petrol fiyatı, Hamas’ın 7 Ekim saldırılarının ardından yükselişe geçti.

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Akaryakıta indirim gelecek mi? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında flaş gelişme! Sürücüler dikkat! 

Savaşla beraber artan Brent petrol fiyatlarında geri çekilme başladı. Düşen petrol fiyatının ardından, şimdi akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Peki 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları bugün hangi ilde kaç lira oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 13 Ekim 2023 fiyat listesi...

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel petrol stoklarında beklenen azalmaya işaret ederek, bu yıl ve gelecek yıla ilişkin petrol fiyatı tahminini yükseltti.

petrol fiyatı tahminleri Haberi

petrol fiyatı tahminleri

ABD Enerji Enformasyon İdaresinin "Nisan 2021 Kısa Dönem Enerji Görünümü Raporu"nda, bu yıl için Brent türü ham petrolün ortalama varil fiyatının 62,28 dolar olacağı tahmin edildi. Mart ayı raporunda bu rakam 60,67 dolardı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; raporda, Brent türü ham petrolün ortalama varil fiyatının bu yılın ikinci çeyreğinde 65,32 dolar, üçüncü çeyreğinde 62,69 dolar, son çeyreğinde ise 60 dolar olması beklenirken, gelecek yıl 60,49 dolar olacağı öngörüldü.

Fiyatlardaki yukarı yönlü tahminin, söz konusu dönem boyunca küresel petrol stoklarındaki beklenenden daha büyük düşüşlerden kaynaklandığı belirtildi. Stoklardaki azalışın ise bu yılın ikinci çeyreğinde Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC) ham petrol üretiminin beklentinin altında kalmasının bir sonucu olduğu ifade edildi.

Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varil fiyatının ise bu yıl...