20 / 04 / 2024

petrolün varili kaç dolar

petrolün varili kaç dolar

Petrolün varili bugün saat 10:29 itibariyle 108,35 dolar seviyesinde işlem görüyor. ABD ham petrolünde ise iki haftanın en büyük sıçraması görüldü ve fiyatlar 105 dolar seviyesine yaklaştı. İşte petrolün varilinde son dakika gelişmeleri...

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?

AB'nin, Rusya'ya yönelik petrol ambargosu kararından uzaklaşması ile son günlerde yükselişe geçen petrol fiyatları bugün düştü. Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün ne kadar 25 Mart 2022?

Petrolün varili bu hafta ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?

Petrolün varil fiyatı bu hafta Rusya Ukrayna savaşındaki gelişmelerin etkisi ve FED'in faiz kararını açıklaması ile hafta içerisinde dalgalanmalar yaşadı. Peki bu hafta petrolün varili ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?

Petrol fiyatları son iki haftanın en düşük seviyesinde: Petrolün varili dibe çöküyor!

Brent petrolün varil fiyatı, uluslararası piyasalarda kapanışa göre yüzde 5,14 değer kaybederek hızla düşmeye devam ediyor. Şu dakikalarda petrolün varili 100,61 dolardan işlem görüyor. Peki, petrol fiyatları düşmeye devam edecek mi? Akaryakıt fiyatları ne zaman düşecek?

Brent petrolün varil fiyatı 80,93 dolar olarak gerçekleşti

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 80,93 dolardan işlemi gerçekleşti. Cuma günü 82,06 dolara kadar artan Brent petrolün varil rakamı, günü 81,43 dolar seviyesinde gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

Brent petrolün varil fiyatı 80,42 dolar olarak azaldı

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 80,42 dolardan işlem gördüğü açıklandı. Dün 81,48 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 80,01 dolar seviyesinde gerçekleştirdi.

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Petrolün varili kaç dolar? 

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,94 dolara kadar yükselirken kapanışta 86,36 dolar seviyesinden tamamladı. Bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar? 31 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı 89,31 dolardan işlem görüyor

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 89,31 dolardan işlem görüyor. Brent petrol bugün nasıl seyredecek işte ayrıntılar...

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Brent petrol zirveden döndü! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Cuma gününü 86,24 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varili bugün zirveden döndü. Peki Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolde son durum ne? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 81,75 dolara kadar yükselerek, günü 81,36 dolardan kapattı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varili kaç dolar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrolün varili 75,81 dolar!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 75,81 dolardan işlem görüyor.

Brent petrolün varili 75 dolardan işlem görüyor!

Açıklanan resmi rakamlara göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 75 dolardan işlem görüyor.

Brent petrolün varili 74,89 dolar!

Açıklanan rakamlara göre, dün 74,98 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı uluslararası piyasalarda 74,89 dolardan işlem görüyor.

Brent petrolün varil fiyatı 76,08 dolardan işlem görüyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 76,08 dolardan işlem görüyor. Ayrıca  aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 71,38 dolardan alıcı buldu.

Brent petrolün varil fiyatı 75,59 dolar!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 75,59 dolardan işlem görüyor.

petrolün varili kaç dolar Haberi

petrolün varili kaç dolar

Petolün varili bugün 108,35 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dün 105,15 dolardan işlem gören petrolün varil fiyatı bugün yukarı yönlü seyir halinde işlem görüyor.

Petrolün varili son bir ay içerisinde 8 Mart tarihinde 129 seviyesine kadar yükselirken düşüşe geçti.16 Mart 2022 tarihinde son bir ayın en dip seviyesine ise 98,01 seviyesi ile ulaştı.Rusya Ukrayna arasındaki gelişmelerin etkisi ile yükselişe geçen petrol tekrar 120 doların üstünü gördü.Sonrasında dalgalı seyirde işlem görmeye devam etti. 

Petrolün varilinde görülen bu dalgalanmaar sonucunda petrolün varili bugün tekrar atağa geçerek yükselmeye başladı. Peki bu yükselişin altında yatan neden nedir? Petrolün varili neden yükseliyor? İşte son dakika petrolün varili ile ilgili gelişmeler...

PETROLÜN VARİLİ NEDEN YÜKSELİYOR?

Petrolün varilindeki yükselişin altında, Avrupa Birliği , ABD ve Batılı ülkelerin Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin açıklamaları...