26 / 04 / 2024

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?

AB'nin, Rusya'ya yönelik petrol ambargosu kararından uzaklaşması ile son günlerde yükselişe geçen petrol fiyatları bugün düştü. Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün ne kadar 25 Mart 2022?



Dün Petrolün varili 123,74 dolara kadar yükselirken günü 119,03 dolar seviyesinde tamamladı. Rusya Başkanı Putin'in dost olmayan ülkelere doğal gazı Rus Rublesi üzerinden satacağı yönündeki açıklamalarından sonra petrol fiyatları ivme kazandı.

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?

Öte yandan uzmanlara göre ABD, Çin'i Rusya'ya yardım etmemesi konusunda uyardı. Fakat Çin'in Rusya'dan iskontolu petrol aldığına dair söylentilerin gündeme gelmesi tansiyonun yükselmesine neden olabilir endişesi fiyatlar üzerinde etkili oldu.

Peki petrolün varili bugün ne kadar? Son dakika petrol fiyatları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön