18 / 04 / 2024

Petrolün varili bu hafta ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?

Petrolün varili bu hafta ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?

Petrolün varil fiyatı bu hafta Rusya Ukrayna savaşındaki gelişmelerin etkisi ve FED'in faiz kararını açıklaması ile hafta içerisinde dalgalanmalar yaşadı. Peki bu hafta petrolün varili ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?



Rusya-Ukrayna Savaşı'na yönelik gelişmelerin piyasaların yönü üzerinde belirleyici olmaya devam ediyor. Piyasalarda ateşkes görüşmelerinde herhangi bir olumlu haberin gelmemesi petrolün varilinin yukarı yönlü hareketini destekliyor.

Brent petrolün varili haftanın ilk işlem gününde yüzde 2'yi aşan düşüşle 108 dolar seviyesinde işlem gördü. Petrol fiyatlarının düşmesinde Rusya-Ukrayna savaşında müzakere adımları etkili oldu.  Çarşamba günü saat 21:00'da FED'in faizleri artırmasının ardından dolar dünyadaki diğer para birimleri karşısında değer kazandı ve dolar kuruna endeksli ham petrol fiyatlarında yükselişler görüldü.

Petrolün varili bu hafta ne oldu? FED'in faiz kararını açıklamasının ardından petrolün varili ne oldu? İşte petrolün varilinde güncel veriler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön