25 / 04 / 2024

Pilaka Gezi Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Pilaka Gezi Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Pilaka Gezi Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Eyes Turizm Gıda Aracılık ve Kamil Karagöz ortaklığıyla kuruldu...

Turmarmara Turizm Organizasyon Aracılık ve Araç Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Pendik Çarşı Şubesi açıldı!

Turmarmara Turizm Organizasyon Aracılık ve Araç Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Pendik Çarşı Şubesi, Hayri Genç Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu.

BRN Turizm Organizasyon İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Turizm Organizasyon İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Nermin Ersoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi, Bulut Bağcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Çamlık Yolu Sokak'ta kuruldu.

İşte İstanbul'un gezi rotası!

Hafta sonu tatillerini, yakın ama bir o kadar da şehrin kasvetinden uzak bir yerde geçirmek isteyen, gürültüden, kalabalıklardan şikayetçi, beton blokların arasında sıkışıp kalan İstanbullular için keyifli bir gezi rotası…

Noya Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Noya Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir İstanbul Şubesi, Yunus Emre Yiğit Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Aralık'ta kuruldu.

Abka Enerji Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abka Enerji Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seda Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık 2014 tarihinde Beykoz'da kuruldu.

Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amira Kabdrakhmanova, Yerbol Kabdrakhmanova, Rashidam Anayatova ve Tuerxun Reyılan tarafından kuruldu.

Planb Turizm Organizasyon Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Planb Turizm Organizasyon Danışmanlık Limited Şirketi, Anıl Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık 2014 tarihinde Sarıyer, Emirgan Mahallesi, Çağla Sokak'ta kuruldu.

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kamil Gürdamar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mila Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mila Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Kübra Çakır tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık tarihinde Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak, Sağlam Rezidans'ta kuruldu.

Tuana Organizasyon Reklam İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuana Organizasyon Reklam İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Baca tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta eşiktaş, Etiler Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilköşk Prodüksiyon Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi, Bengi Başak Şahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Mahmut Şevket Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Pilaka Gezi Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Pilaka Gezi Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beyoğlu Tomtom Mahallesi İstiklal Caddesi Mısır Apartmanı NO:163 Daire:7/8 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Eyes Turizm Gıda Aracılık ve Kamil Karagöz ortaklığıyla...