25 / 04 / 2024

Pınar Yalınızoğlu kimdir

Pınar Yalınızoğlu kimdir

İzmir Liva City Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu, piyasalardaki beklentileri değerlendirdi. Yalınızoğlu, "Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir" dedi...

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Liva 2 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Liva 2 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de  Pınar Yalınızoğlu  tarafından kuruldu.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir!

İzmir Liva City Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu, piyasalardaki beklentileri değerlendirdi. Yalınızoğlu, "Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir" dedi...

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Pınar Yalınızoğlu kimdir Haberi

Pınar Yalınızoğlu kimdir

Ülke genelinde yatırım ortamında iyileşme belirtilerinin arttığını ifade eden İzmir Liva City Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu, "Döviz kurlarının gevşediği dönemlerde, birikimlerini faiz ve dövizde tutanların satın alma motivasyonu artacağı için, özellikleri olan ve alternatifi olmayan gayrimenkuller, yatırım açısından fırsata dönüşecektir" diye konuştu. 

İç ve dış politikadaki gelişmeler sonrası ekonomideki beklentileri değerlendiren Pınar Yalınızoğlu, "Yatırımcılar ve tüketiciler, piyasalardaki hareketliliğin etkilerini hissetmeye başladı. Kur’daki gevşeme eğiliminin devam edeceğini ön görüyoruz. Kimi yatırımcılar bekleme pozisyonunda kalırken, bu gibi dönemlerde, birikimlerini faiz ve dövizde tutanlar, doğru alanlarda projelendirilen ve özellikleri olan gayrimenkullere yatırım yaptıkları takdire, haklı ve karlı kazançlar elde edebilirler" ifadelerini kullandı. 

Ekonomik göstergelerin istikrarlı bir seyir izlediğini belirten Yalınızoğlu, "Sermaye piyasalarında dövizin gevşeme eğiliminin süreceği beklentisi hakim. Uzun vadeli yatımlarda en karlı...