24 / 04 / 2024

Pınarvadi Konakları

Pınarvadi Konakları

Pınarvadi Konakları, Beylikdüzün’de çağdaş bir mimaride, konforlu koşullarda yaşama olanağı sunuyor. Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 200 bin TL'ye kadar yükseldiği projede daireler oturuma başlandı.

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Yeniköy Konakları ikmal inşaat ihalesi 16 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından 16 Aralık'ta ihale edilecek.

Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından ihale edilecek... 

Ihlamur Konakları Florya lokasyon!

Ihlamur Konakları Florya projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje E5 yoluyla başlayıp Marmara Denizi sahiline kadar uzanan bir alanda yükseliyor..

Eyüp Yeniköy Konakları ev fiyatları 2018!

İstanbul’un tarihi dokusuna uygun az katlı ve geniş balkonlu daireleriyle satışa sunulan Yeniköy Konakları'nda yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor..

Emlak Konut Yeniköy Konakları ödeme kampanyası 2018!

Daire fiyatları 585 bin TL'den başlayan Yeniköy Konakları Eyüp projesinde yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme yapmak mümkün..

Alibeyköy Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme!

Alibeyköy Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme planına göre dairenizi şimdi alıp ödemeye 2019 yılında başlayabiliyorsunuz.

Yeniköy Konakları Alibeyköy ödeme şartları!

Yeniköy Konakları Alibeyköy ödeme şartları kapsamında ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor. Eyüp Alibeyköy'de inşa edilmekte olan projede fiyatlar 660 bin TL'den başlıyor...

Eyüp Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme!

Toplam 362 daire ve 12 dükkandan oluşan Yeniköy Konakları projesi İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde inşa ediliyor. Eyüp Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme şekline göre yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Eyüp Yeniköy Konakları 2017 fiyat tablosu!

Eyüp Yeniköy Konakları 2017 fiyat tablosu 660 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen Yeniköy Konakları projesinde dairelerin 24 ay sonra teslim edilecek...

Yeniköy Konakları'nda Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde yükselen Yeniköy Konakları projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle ve yeni Yapı İnşaat imzasıyla hayata geçirildi. Projede Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası uygulanıyor...

Alibeyköy Yeniköy Konakları daire fiyatları!

Yeniköy Konakları projesi Emlak Konut GYO güvecesiyle İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe'de inşa ediliyor. Teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan proje Yeni Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Yeniköy Konakları Eyüp fiyatları!

Yeni Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeniköy Konakları Eyüp projesi 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Yeniköy Konakları Eyüp fiyatları 660 bin TL'den başlıyor.

Pınarvadi Konakları Haberi

Pınarvadi Konakları

Pınarvadi konakları, alt ve üst yapıları modern tekniklerle kurulu, dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 4 blokta toplam 38 daireden oluşuyor. Daireler  2+1, 3+1, 4+2, 6+2 bahçeli ve teraslı dubleksler olmak üzere, 132 – 367 m² aralığında seçenekler içeriyor.


Şehir hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan yapıda ve ayrıca tüm daire sahiplerinin yararlanabildiği açık  havuz, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Öte yandan 24 saat kameralı güvenlik, jeneratör, asansör ve kapalı otoparkı da şehirde yaşama kolaylık sağlayan diğer özellikler olarak öne çıkıyor.


Sevdiklerinizle beraber gürültüden uzak, yeşilin huzur veren yapısı ve gökyüzünün maviliğini yaşayabileceğiniz, deniz ve göl manzaralı özel yaşam alanlarımızda keyifle vakit geçirebileceğiniz Pınarvadi konakların’da yeriniz hazır. Projemizin yer aldığı Beylikdüzü, konumu...