19 / 04 / 2024

Piramit Konaklama Ve Turizm adres

Piramit Konaklama Ve Turizm adres

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamad Kh H Alkhalıd tarafından kuruldu. 

Hazine mülkiyetindeki 32 konaklama tesisi yerli ve yabancı girişimcilere tahsis ediliyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca pek çok farklı ilde yer alan 32 konaklama tesisi yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Makerhome Turizm Konaklama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makerhome Turizm Konaklama Ve İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kurşuntel tarafından kuruldu.

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 72,57 arttı!

TÜİK, ekim ayına ilişkin merakla beklenen H-ÜFE verilerini açıkladı. Endeks, geçen senenin aynı ayına göre, ulaştırma ve depolama hizmetlerinde yüzde 63,9, konaklama ve yiyecek hizmetlerinde yüzde 94,9, bilgi ve iletişim hizmetlerinde yüzde 81,38, gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 72,57 artış gösterdi

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal tarafından kuruldu.

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Öztürk tarafından kuruldu.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Özel İletişim ve Konaklama Vergisinde Yeni Zamlar mı Geliyor?

Son dönemde uygulanan ÖTV ve KDV zamlarının ardından, vergi düzenlemelerindeki artışlar devam ediyor. Yeni bir dönemde Özel İletişim Vergisi ve Konaklama Vergisi'nde yüksek oranlı zamların geleceği konuşuluyor. Bu zamlar ise 'Gözün aydın yüzde 52' olarak adlandırılmaya başladı. 

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kavut tarafından kuruldu.

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Nişancı tarafından kuruldu.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Piramit Konaklama Ve Turizm adres Haberi

Piramit Konaklama Ve Turizm adres

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamad Kh H Alkhalıd tarafından kuruldu. 

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
KONAKLAMA VE TURİZM HİZMETLERİ 1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama,dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...