29 / 03 / 2024

piri reis vadisi ihale

piri reis vadisi ihale

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 1728 konuttan oluşan Piri Reis Vadisi Projesi’nin Karaman’da hayata geçmesi için geri sayımın başladığını belirtti. Piri Reis Vadisi Projesi ihalesi tamamlandı. Projenin temeli 2 ay içinde atılacak...

Piri Reis Vadisi TOKİ ihalesi 27 Ocak'ta!

Karaman'a TOKİ tarafından yapılacak olan ve birinci ihalesi rekabet ortamı oluşmadığı gerekçesiyle iptal edilen Piri Reis Vadisi Projesi'nin ikinci ihalesinin 27 Ocak Pazartesi günü yapılacağı bildirildi...

Piri Reis Vadisi projesi Ocak ayında tekrar ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Karaman'da yapılması düşünülen "Piri Reis Vadisi" projesinde ihalede rekabet ortamının oluşmadığı gerekçesiyle Ocak ayında tekrar ihale çıkaracağı bildirildi. Piri Reis Vadisi, Karaman'ın en büyük projesi olacak...

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

Piri Reis Üniversitesi imar barışı konferansı yarın!

Piri Reis Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı'nca düzenlenen imar barışı konferansı yarın saat 14:30-16:30 saatleri arasında Tuzla Deniz Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılacak. 

Karaman Piri Reis Vadisi'nde sona gelindi!

Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ işbirliğinde yapımı süren proje Karaman Belediyesi tarafından yapılıyor. 

Karaman'da TOKİ teslimleri başlayacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ'nin yaptığı Piri Reis Vadisi Projesi'nde yer alan sosyal tesis ve yeşil alanlarda incelemeler yaptı. 

Piri Reis Konutları fiyat listesi!

Piri Reis Konutları fiyat listesi 243 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.  Vefakar Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Silivri'de planlanan metrobüs güzargahında yükselecek.. 

Silivri Piri Reis Konutları geliyor! Yeni proje!

Piri Reis Konutları Silivri Alipaşa Mahallesi'nde planlanan metrobüs güzargahında hayata geçirilecek. 364 daireden oluşacak projede fiyatlar 243 bin TL'den başlıyor. 

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi

Happy Center Esenyurt Piri Reis mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 133. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Esenyurt’ ta hizmete sundu. Piri Reis mağazası 800 m2 olup 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Askeri alanların şehir dışına taşınması emirdir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Piri Reis Harita, Gayrimenkul ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Derneğinin "2023 Vizyonu ve Hedefleri Doğrultusunda Sürdürülebilir Kentsel Yenileme" başlığıyla düzenlediği 3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne katıldı.

Mehmet Özhaseki kentsel dönüşüm sorunlarına vurgu yaptı!

Piri Reis Harita, Gayrimenkul ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Derneğinin "2023 Vizyonu ve Hedefleri Doğrultusunda Sürdürülebilir Kentsel Yenileme" başlığıyla düzenlediği 3. Kentsel Dönüşüm Zirvesine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki katıldı.

Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi Projesi'nde 32 adet 2+1, 87 adet 3+1, 33 adet 4+1, 4 adet 4+1 dubleks, 10 adet 5+1 konut bulunuyor. Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşmeleri imzalanıyor.

Karaman TOKİ Konutları'nda kuralar çekildi!

Karaman’a Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Piri Reis Konutları için kura çekilişi yapıldı.

piri reis vadisi ihale Haberi

piri reis vadisi ihale

Karaman’da TOKİ ve Belediye işbirliğiyle yapılacak Piri Reis Vadisi Projesi ihalesi tamamlandı. Projenin temeli 2 ay içinde atılacak.


Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 1728 konuttan oluşan Piri Reis Vadisi Projesi’nin Karaman’da hayata geçmesi için geri sayımın başladığını belirtti. 


Projenin TOKİ’nin en prestijli projelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Çalışkan, “1700 nitelikli konuttan oluşan ve 50 hektarlık bir alanda, yeşil dokuya sahip olacak olan bu büyük yatırım Karaman’ın çehresini değiştirecek. 272 normal daire, 166 adet özel konut, 12 adet teras villa, alışveriş merkezleri, otoparkları, spor kompleksleri yeşil alanları sunî göletleri ile şehrin doğusuna renk katacak” dedi.

Birinci etap 460 konut

Piri Reis Vadisi Projesi birinci etap ihalesinde 460 konut bulunuyor. Bu yıl içinde temeli atılarak inşaatına başlanacak olan önemli projenin yapım süresi 24 ay olarak...