24 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe fiyatları ne kadar

Pırlanta Göztepe fiyatları ne kadar

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy ödeme planı!

Pırlanta Göztepe Kadıköy ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Erkan İnşaat tarafından inşa edilen proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Sevgililer günü indirimi başladı! Pırlanta takılarda yüzde 65 indirim fırsatı! Lal Pırlanta 14 Ocak 2023 fiyat listesi

14 Şubat sevgililer gününe sadece 1 ay kaldı. Sevgilileri için şimdiden hediye arayanlar pırlanta takı markaların indirimlerini takip ediyor. Lal pırlantada Sevgililer günü indirimi başladı! Pırlanta takılarda yüzde 65 indirim başladı! Lal Pırlanta 14 Ocak 2023 fiyat listesi.

Zen'de 8 bin TL üzeri alışverişlerde pırlanta küpe hediye! Görenler resmen çıldırdı! 12 Ocak 2023 Zen fiyat listesi

Zen pırlantada büyük kampanya başladı. 8 bin TL ve üzeri tüm pırlanta alışverişlerinizde pırlanta küpe hediye ediliyor. Peki Zen'de pırlanra yüzük, küpe kolye fiyatları ne kadar? İşte 12 Ocak 2023 Zen fiyat listesi...

Zen Pırlanta’da görülmemiş indirim! 0.12 karat baget pırlanta yüzük 4.482 TL’ye düştü! 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

Yeni yılda düzenlediği ilk kampanyada dev indirime imza atan Zen Pırlanta, baget pırlanta mücevherlerde yüzde 50 + yüzde 10 oranında indirim başlattı. Peki Zen Pırlanta’nın hangi baget pırlanta takıları indirimde? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Yeni yıla özel tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim! Son 4 gün sakın kaçırmayın! 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi

Lal pırlanta yeni yıla özel fiyat listesini güncelledi. Tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim kampanyası başlatan Lal pırlantanın indirimli fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi.

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş yanıtladı! Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

Gümüş fiyatları yükselirken yatırımcılar merakla gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yantı Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

Altınbaş'ta beştaş​​​​​​​  pırlanta yüzüklere indirim! Yeni yılda en güzel hediyeyi alın! 5 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta beştaş​​​​​​​  pırlanta yüzüklere yüzde 35 indirim yapıldı. Hemen bu fırsatı yakalayın! Peki, Altınbaş'ta  beştaş​​​​​​​  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 5 Aralık 2022 Blue Diaomond beştaş​​​​​​​  taş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Gümüş fiyatları alev aldı! Çılgın rakam görüldü! Gözlüklerinizi takıp hemen bakın! Gümüş resmen bu kadar oldu

Güncel gümüş fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra alev aldı. Gümüş fiyatları hızla yükselişe geçerken yatırımcılar gümüşteki o çılgın rakamı gördü. Gözlüklerinizi takıp hemen güncel gümüş fiyatlarına bakın. İşte gümüş bu kadar oldu!

D Diamond'dan pırlanta suyolu bilekliklere  yüzde 40 indirim! 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

D Diamond'dan pırlanta suyolu bilekliklere yüzde 50 indirim müjdesi verildi. Peki, D Diamond pırlanta suyolu bileklik fiyatları ne kadar? İşte 30 Ekim 2022 D Diamond pırlanta suyolu bileklik fiyat listesi... 

D Diamond'da pırlanta baget bileklikler yarı fiyatına indi! 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

D Diamond'dan pırlanta baget bilekliklere yüzde 50 indirim müjdesi verildi. Peki, D Diamond pırlanta baget bileklik fiyatları ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 D Diamond pırlanta baget bileklik fiyat listesi... 

D Diamond'dan pırlanta baget kolyelere yüzde 50 indirim! 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

D Diamond'dan pırlanta baget kolyelere yüzde 50 indirim müjdesi verildi. Peki, D Diamond pırlanta baget kolye fiyatları ne kadar? İşte 25 Ekim 2022 D Diamond pırlanta baget kolye fiyat listesi... 

Pırlanta Göztepe fiyatları ne kadar Haberi

Pırlanta Göztepe fiyatları ne kadar

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Metrobüs ve İDO'ya 10 dakika, Bağdat Caddesi'ne 5 dakika yakın mesafede inşa edilen proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Pırlanta Göztepe Konutları'nın büyüklükleri 62 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 24 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe'de hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri Erkan İnşaat imzası ile yükseliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 8 bin 774 metrekare olarak belirlenen projede 446 daire ve 34 mağaza yer alıyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe'de sosyal tesis, dekoratif havuz, sauna, modern çarşı, yürüyüş parkurları, fitness...