19 / 04 / 2024

Piyalepaşa Camii arazisi son durum

Piyalepaşa Camii arazisi son durum

İBB'nin otopark projesi kapsamında yıkılması gündeme gelen Piyalepaşa Camii'nin bitişiğindeki 8 dönümlük arazi için Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu kararını açıkladı.

Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Piyalepaşa Camii'nin Polat Gayrimenkul tarafından restore edileceğini açıklamıştı. Peki Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Piyalepaşa İstanbul 2 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Teslim tarihi 2018’de yüzde 100 kazandıracak Piyalepaşa'da 2 bin kişiye istihdam sağlanacak. Polat Holding Başkanı Adnan Polat, kat karşılığı anlaştıkları 150 hak sahibinin de Piyalepaşa'da oturacağını açıkladı.

Piyalepaşa İstanbul projesine 800 milyon dolarlık yatırım!

İstanbul’un en eski ve en değerli semtlerinden Beyoğlu’nda yükselen Piyalepaşa İstanbul projesine 800 milyon dolarlık yatırım yapılacak. Proje, yüzde 48 yeşil alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunacak.

Piyalepaşa İstanbul 8 bin 500 lira metrekare fiyatıyla satışta!

Bomonti’de 10 bin lirayı aşan metrekare fiyatları konuşulurken, Piyalepaşa İstanbul 8 bin 500 liradan satışa başladı. Bölge ortalamasının yaklaşık yüzde 40 altında fiyatla rekabete giren projenin kısa sürede yüzde 30’unun satılması hedefleniyor.

Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı!

Polat Holding Başkanı Adnan Polat’ın “Bu proje sayesinde dönüşümün kitabını yazacak duruma geldik” dediği Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı. Şu ana kadar yüzde 10’u satılan projenin yıl sonuna kadar yüzde 30’u satılması hedefleniyor.

Piyalepaşa İstanbul 800 milyon dolara inşa edilecek!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilecek Piyalepaşa İstanbul Projesi. Projenin 800 milyon dolarlık yatırımla yükseleceği kaydedildi.

Piyalepaşa İstanbul’da mahalle konsepti!

800 milyon dolarlık yatırımla Polat Holding tarafından inşa edilen Piyalepaşa İstanbul’da satışlar başladı. Adnan Polat, "Burada mahalle kültürü hakim. Mahalle kavramını güçlendireceğiz" dedi. İşte açıklamalar...

Piyalepaşa İstanbul'da 760 daire ve 190 rezidans satışa sunuldu!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, yurt dışındaki fuarların ardından Türkiye'de tanıtıldı.

Piyalepaşa İstanbul’da satışlar başladı!

Polat Holding’in 12 yıldır üzerinde çalıştığı kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da satışlar başladı. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Artık kentsel dönüşümün kitabını yazabiliriz" dedi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık ev fiyatları!

Toplam 760 konut ve 190 rezidanstan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında, 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyatlar!

Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Piyalepaşa İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Proje 800 milyon dolar yatırımla yükseliyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyatlar...

Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faiz ödeme imkanı sağlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul projesi fiyat!

Piyalepaşa İstanbul projesi fiyat listesi konutların alanları ve cephelerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan projede 24 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor.

Piyalepaşa Camii arazisi son durum Haberi

Piyalepaşa Camii arazisi son durum

İBB'nin otopark projesi kapsamında yıkılması gündeme gelen Piyalepaşa Camii'nin bitişiğindeki 8 dönümlük arazi için Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu kararını açıkladı. Kurul, camilerin giderlerini karşılamak için vakıflara gelir sağlayan bostanların günümüze ulaşan son örneğini koruma altına alarak, otopark projesinin iptaline hükmetti.


İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yer altı otoparkı yapılmak istenen geçmişi 16. yüzyıla dayanan tarihi Piyalepaşa Külliyesi Bostanı'nı kültür varlığı olarak korumaya alıp projeyi iptal etti.


Beyoğlu Kent Savunması ve Arkeologlar Derneği İstanbul Şubesi üyeleri, bostanın bulunduğu yerde bir açıklama yaparak, kurul kararını kamuoyu ile paylaştılar. Arkeologlar Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Yiğit Ozar, “Beyoğlu ilçe sınırları içerisinde yer alan geçmişi 16. yüzyıla kadar uzanan tarihi Piyalepaşa Camii Bostanı, bir süredir İBB eliyle yapılmak istenen...