24 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul lansmanı

Piyalepaşa İstanbul lansmanı

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor. Rezidans, alışveriş sokağı, konut, otel ve ofislerin yer aldığı proje 440 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Piyalepaşa İstanbul projesi Nisan'da satışa çıkıyor!

Adnan Polat'ın saçını beyazlatan proje yabancıların kadrajında İstanbul'da özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa da yabancı yatırımcılara tanıtıldı. Adnan Polat'ın 'Saçımı beyazlattı' dediği proje nisanda satışa çıkaca

Piyalepaşa İstanbul iletişim!

İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Piyalepaşa İstanbul kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Projede yaklaşık 900 adet konut yer alıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri...

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje 82 bin 459 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Yarın Beyoğlu Belediyesi'nde lansmanı yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim için 0212 216 22 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul fiyatları metrekare bazında 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Yaklaşık 900 adet konutun yer aldığı projede ofis, otel, ticari üniteler ve alışveriş sokağı da bulunuyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansmanı yarın MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek olan proje 82 bin 459 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

Piyalepaşa İstanbul semt hayatını örnek daireye taşıyor!

“Piyalepaşa İstanbul” geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe fark yaratan ve büyük ilgi gören ödüllü reklam filminin ardından ikinci serisini örnek daire üzerinden ekranlara taşıyor.

Adnan Polat: Bir daha Piyalepaşa gibi projelere girmem!

Özel sektörün yaptığı en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'a imza atan işadamı Adnan Polat, bir daha böyle uzun süreli bir projeye girmek istemediğini belirtti.

Beyoğlu Cityist Offices Piyalepaşa iletişim!

Beyoğlu Cityist Offices Piyalepaşa projesinde ofis ve dükkanlar yer alıyor. Cityist Offices projesii, Piyalepaşa İstanbul'un karşısında yükseliyor...

Piyalepaşa İstanbul'dan GYODER kampanyasıyla 15 milyon TL'lik satış!

Beyoğlu Piyalepaşa'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kampanyanın bir haftalık diliminde 15 milyon liralık konut satışı yaptı.

Piyalepaşa İstanbul Evleri proje fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri proje fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde 24 aya kadar faizsiz taksit imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı!

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı kapsamında 24 aya kadar faizsiz ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları projesinde yaşam 2018 yılında başlayacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme şartları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde kredi masrafı olmadan uygun faizlerle ödeme imkanı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde 0,89 faizle taksitli ödeme imkanı sağlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul lansmanı Haberi

Piyalepaşa İstanbul lansmanı

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları konutların büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak olan proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.


İstanbul Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde inşa edilen Piyalepaşa İstanbul Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Piyalepaşa İstanbul'un 2 bin 500 metrekaresi kapalı sosyal tesis, 50 bin metrekaresi ofis alanı, 34 bin metrekaresi otel alanı, 107 bin metrekaresi konut alanı, 31 bin metrekaresi alışveriş sokağından oluşuyor.


Toplam 760 adet konut ve 190 adet rezidans dairenin bulunduğu Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu projesi 800 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projenin rezidans bloğu 16 katlı, otel bloğu 18 katlı, konut bloğu 6 ve 10 katlı, ofis bloğu 5 ve 12 katlı olarak tasarlandı. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul'da dairelerin...