25 / 04 / 2024

piyalepaşa istanbul mayıs 2017 ödemeleri

piyalepaşa istanbul mayıs 2017 ödemeleri

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından İstanbul Beyoğlu'da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 60 ay sıfır faizle, 120 ay 0,45 faizle ödeme avantajı sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı! Mayıs ayında 1000'in üzerinde araç teslim edilecek!

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Mayıs ve Haziran ayında üretimin artırılacağını söyleyerek, Mayıs ayında 1000’in üzerinde aracın teslim edileceğini açıkladı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı: Mayıs'a kadar 200 bin konutun ihalesi yapılacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada Mayıs ayına kadar 200 bin konutu ihale edeceklerini söyledi...

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Mayıs ayı tüketici fiyat endeksi raporu için gözler Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) çevrildi. Bilindiği üzere her ay enflasyon oranı, tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim ile hesaplanmaktadır. Peki Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

NOBU İstanbul Mayıs'ta açılıyor!

Ünlü şef Nobu Matsuhisa ve Hollywood yıldızı Robert De Niro ortaklığında kurulan NOBU Restoran'ın Türkiye'deki ilk şubesi Mayıs ayında açılacak. 

Galataport İstanbul Mayıs'ta açılacak!

Doğuş Grubu'nun, Bilgili Holding ortaklığıyla yürüttüğü Galataport Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Galataport İstanbul Mayıs 2020'de açılacak.  

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 0 faiz fırsatı!

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul projesinde sıfır faizli yılın ilk kampanyası başladı.

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017 kapsamında 793 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu tam fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu tam fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 793 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da güncel fiyatlar!

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde avantajlı daireler için satışlar sürüyor. İşte, Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da güncel fiyatlar...

piyalepaşa istanbul mayıs 2017 ödemeleri Haberi

piyalepaşa istanbul mayıs 2017 ödemeleri

 Piyalepaşa İstanbul projesinde daire teslimlerinin Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi 82 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin sunulduğu Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul  tarafından hayata geçirildi.  


İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabında 760 daire, 190 rezidans, ofis ve ticari üniteler, ikinci etabında ise 250 daire bulunuyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde kapalı otopark, fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, cafe, restoran gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Piyalepaşa İstanbul güncel ödeme bilgisine göre, yüzde 35 peşinat sonrasında vade farkı olmadan 60 aya kadar, yüzde 0,45 faizle 120 aya kadar taksitli ödeme imkanı bulunuyor. 


Piyalepaşa İstanbul 2017 Mayıs fiyatları!

Konut bloğu;

1+1'ler 786...