26 / 04 / 2024

Piyap İnşaat akhisar

Piyap İnşaat akhisar

Akhisar ve Söke OSB'de üretim tesislerini açan Piyap İnşaat konut sektörüne girmeyi planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene, Akhisar’da otel ve benzin istasyonu projelerinin olduğunu söyledi.

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TOKİ Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Piyap İnşaat'tan Akhisar’a otel projesi!

Akhisar ve Söke OSB'de üretim tesislerini açan Piyap İnşaat konut sektörüne girmeyi planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene, Akhisar’da otel ve benzin istasyonu projelerinin olduğunu söyledi.

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Piyap İnşaat dev fabrikalar inşa ediyor!

Yeni üretim tesisini faaliyete geçiren Piyap İnşaat, Türkiye çapında inşa ettiği prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrikalar ile öne çıkıyor. Piyap İnşaat Genel Müdürü Ertene, “Yatırımlara devam ediyoruz” dedi.

Akhisar Stadı'nın yer teslimi yapıldı!

Manisa Akhisar'da 12 bin kişilik stat için ihaleyi kazanan firmaya yer tesliminin yapıldığı belirtildi. İhaleyi 71 milyon 240 bin TL'ye kazanan May İnşaat, inşaatı devraldı.

Spor Toto Akhisar Stadı'nın ihalesi sonuçlandı!

Spor Toto Akhisar Stadı ve Spor Salonu'nun ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 71 milyon 240 bin lirayla en düşük teklifi veren May İnşaat kazandı.

Manisa Akhisar Zeytin OSB'nin alt yapı ihalesini Nimtaş İnşaat kazandı!

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde kurulan ve 28 parseli satılan Zeytin-Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı işleri ihaleyle Nimtaş İnşaat'a verildi.

Cengiz Ergün'den Akhisar Arena açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi.

Akhisar Arena yargıya taşınıyor!

Akhisar Arena Stadı’nın yapımını üstlenen Hayranoğulları İnşaat, Akhisar Belediyesi’nin sözleşmelerini haksız yere feshettiğini iddia ederek yasal girişimlere başvurulacağını açıkladı.

Piyap İnşaat akhisar Haberi

Piyap İnşaat akhisar

Akhisar OSB'de 2016 sonunda fabrika açan Piyap İnşaat yeni tesisini Söke OSB'de kurmayı hedefliyor. Fabrikların inşaatları üstelenen firma bölgedeki iş potansiyelini karşılıyor. 


Piyap İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene, “2016 yılı başında temellerini attığımız yönetim binamız ve fabrikamıza 2016 sonunda yerleştik. Fabrikamıza makinelerimizi sipariş ettik. Bu fabrikamızda 2017 yılının Haziran ayından sonra çelik hasır üretimi yapmaya başlıyoruz. Bunun yanında kendi yaptığımız fabrika inşaatlarının doğrama ve çelik imalatlarını da aynı fabrika içinde yapıyoruz” diye konuştu. 


Ertene, sözlerine şu şekilde devam etti: “Akhisar OSB’nin yanı sıra, Akhsar Zeytin OSB’de yapımı devam eden ve yeni başlayacağımız projeler var. Öte yandan Söke OSB’deki fabrikaların inşaatlarını da üstlenmeye başladık. Şu an en büyük şantiyelerimizin bulunduğu Söke OSB’de 8 tane aktif şantiyemiz var. “Makine parkurumuzu ciddi...