16 / 04 / 2024

Piyap İnşaat osb

Piyap İnşaat osb

Akhisar ve Söke OSB'de üretim tesislerini açan Piyap İnşaat konut sektörüne girmeyi planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene, Akhisar’da otel ve benzin istasyonu projelerinin olduğunu söyledi.

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Niğde'ye yapılması düşünülen OSB meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'ye yapılması düşünülen OSB'ye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Piyap İnşaat'tan Akhisar’a otel projesi!

Akhisar ve Söke OSB'de üretim tesislerini açan Piyap İnşaat konut sektörüne girmeyi planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene, Akhisar’da otel ve benzin istasyonu projelerinin olduğunu söyledi.

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Piyap İnşaat dev fabrikalar inşa ediyor!

Yeni üretim tesisini faaliyete geçiren Piyap İnşaat, Türkiye çapında inşa ettiği prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrikalar ile öne çıkıyor. Piyap İnşaat Genel Müdürü Ertene, “Yatırımlara devam ediyoruz” dedi.

Kırıkkale Silah Sanayi OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu inşaatları yaptırılacak. İnşaatın keşif bedeli 14 milyon 991 bin 47 TL olarak belirlendi.

Pulsar İnşaat Trios 2023'ün yüzde 50'si satıldı!

Pulsar İnşaat’ın İkitelli OSB içinde 320 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği ve bir buçuk yıl içinde yüzde 50’den fazlası satılan Trios 2023 projesinin yeni etaplarında da benzersiz avantajlar devam ediyor.

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yeşilbaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Küçükyalı Çınar Mahallesi, Çınar Sokak'ta kuruldu.

Pulsar İnşaat plaza görünümlü sanayi sitesi yapacak!

Pulsar İnşaat'ın İkitelli OSB içinde 320 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Trios 2023'ün yüzde 50'den fazlası 1,5 yıl içinde satıldı. Proje Haziran 2017'de tamamlanacak.

Pulsar İnşaat Trios 2023’ün yüzde 50’den fazlası 1.5 yıl içinde satıldı!

Pulsar İnşaat’ın İkitelli OSB içinde 320 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Trios 2023’ün yüzde 50’den fazlası 1.5 yıl içinde satıldı. Yeni etapların satışa sunulduğu projenin bitiş tarihi Haziran 2017 olarak belirlendi.

Piyap İnşaat osb Haberi

Piyap İnşaat osb

Akhisar OSB'de 2016 sonunda fabrika açan Piyap İnşaat yeni tesisini Söke OSB'de kurmayı hedefliyor. Fabrikların inşaatları üstelenen firma bölgedeki iş potansiyelini karşılıyor. 


Piyap İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene, “2016 yılı başında temellerini attığımız yönetim binamız ve fabrikamıza 2016 sonunda yerleştik. Fabrikamıza makinelerimizi sipariş ettik. Bu fabrikamızda 2017 yılının Haziran ayından sonra çelik hasır üretimi yapmaya başlıyoruz. Bunun yanında kendi yaptığımız fabrika inşaatlarının doğrama ve çelik imalatlarını da aynı fabrika içinde yapıyoruz” diye konuştu. 


Ertene, sözlerine şu şekilde devam etti: “Akhisar OSB’nin yanı sıra, Akhsar Zeytin OSB’de yapımı devam eden ve yeni başlayacağımız projeler var. Öte yandan Söke OSB’deki fabrikaların inşaatlarını da üstlenmeye başladık. Şu an en büyük şantiyelerimizin bulunduğu Söke OSB’de 8 tane aktif şantiyemiz var. “Makine parkurumuzu ciddi...