23 / 04 / 2024

planetarium kule parkı nerede

planetarium kule parkı nerede

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Misket Mahallesi'nde yapımı devam eden Planetarium Kule Parkı’nı denetledi. 40 dönümlük alan üzerinde inşa edilen Planetarium Kule parkın taş duvarlarının yapımı tamamlandı....

Sinpaş Queen Central Park fiyatlar 2017 güncel!

48 katlı tek kule şeklinde yükselen Sinpaş Queen Central Park projesi 1.080 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte Sinpaş Queen Central Park fiyatlar 2017 güncel...

Queen Central Park satış fiyatları 2017!

Queen Central Park projesi 1.080 bağımsız üniteden meydana geliyor. 48 katlı tek kule şeklinde dizayn edilen Queen Central Park Evleri İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yer alıyor. İşte Queen Central Park satış fiyatları 2017...

Queen Central Park kampanyalı fiyatlar 2017!

Sinpas GYO tarafından 48 katlı tek kule olarak tasarlanan Queen Central Park projesi, 1.080 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte, Queen Central Park kampanyalı fiyatlar 2017...

Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire!

44 katlı dört kule şeklinde hayata geçirilen Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire daire fiyatları 498 bin dolardan başlıyor.

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat listesi 2016! İşte ödeme planı!

44 katlı dört kule şeklinde yükselen Kadıköy Park Residences Cadde projesi 341 daireden meydana geliyor. Kadıköy Park Residences Cadde fiyat listesi 2016! İşte ödeme planı...

Kapıkule Tır Parkı hizmete açıldı!

Kapıkule’de TIR kuyruklarını bitirecek park hizmete girdi. 276 TIR kapasiteli park, tam otomasyonla çalışacak. Şoförler verilecek çağrı cihazıyla yer bulacak, sırasını geldiğini öğrenecek.

Park Residence'ta satışlar başlayacak mı?

Bağdat Caddesi'ne yakın 4 kule için Taşyapı ve Birleşik Gayrimenkul arasındaki anlaşmazlık sürüyor. Taşyapı kuleyi Four Winds, Birleşik ise Park Residences ismiyle satışa çıkarmış, ancak mahkeme satışlara 2 haftalık tedbir kararı almıştı.

Park Mozaik Ankara!

Park Mozaik Ankara 'da toplam 885 adet daire bulunuyor. Firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlayan proje 3 kule ve 10 bloktan meydana geliyor.

Çankaya Park Mozaik Tepe teslim tarihi!

Çankaya Park Mozaik Tepe teslim tarihi olarak Aralık 2016 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen proje 3 kule ve 10 blok şeklinde yükseliyor.

Ankara Park Mozaik Tepe lansman tarihi!

Ankara Park Mozaik Tepe lansman tarihi 1 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek. 3 kule ve 10 blok şeklinde yükselen projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Park Mozaik Tepe satılık daire!

Park Mozaik Tepe satılık daireleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje 10 blok ve 3 kule halinde yükseliyor.

Kapıkule TIR Parkı projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı ’nda yapılması planlanan ‘ Kapıkule TIR Parkı ’ projesinin temel atma töreni yapıldı. TIR Parkının temel atma törenine, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da katıldı.

Edirne Kapıkule TIR Parkı'nın temeli atıldı!

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda yapılması planlanan ‘Kapıkule TIR Parkı’ projesinin temel atma töreni yapıldı. Rıfat Hisarcıklıoğlu, uzun TIR kuyruklarının Edirne’de oluşturduğu çağ dışı görüntülerin artık ortadan kalkacağını söyledi.

planetarium kule parkı nerede Haberi

planetarium kule parkı nerede

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Misket Mahallesi'nde yapımı devam eden Planetarium Kule Parkı’nı denetledi. Akgül, ziyaretçilerini uzayın derinliklerinde yolculuğa çıkaracak kule tamamlandıktan sonra insanları dünyadan alıp başka bir gezegene götüreceğini söyledi. 


40 dönümlük alan üzerinde inşa edilen Planetarium Kule parkın taş duvarlarının yapımı tamamlandı. Çevre düzenlemesi, bitkilendirme ve yürüyüş yollarının yapımı devam eden parkta bulunan 13 katlı, 60 metre yüksekliğe sahip kulenin kaba inşaat çalışmaları da başladı. Kulenin alt tarafında restaurant, üst kısmın da ise seyir terası ve planetarium bulunuyor. Ayrıca bir bilim merkezi de Mamak'a kazandırılıyor.


UZAYA YOLCULUK


Astronomi ve uzay bilimlerini öğrenmek için geliştirilmiş ve gökyüzünü özel bir optik projektör yardımıyla gerçekçi simülasyonlarla incelemeye imkan veren 40 kişi kapasiteli planetarium kule, bilim merkezi ve gözlem evinden oluşuyor. Gelen ziyaretçilere...