28 / 03 / 2024

platform merter örnek daire

platform merter örnek daire

Platform Merter örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Teslimleri hemen gerçekleşen Platform Merter projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri yer alıyor...

Platform Merter resimleri!

Platform Merter resimleri haberimizde yer alıyor. Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortaklığı ile hayata geçirilen proje konut ve ofis alanları ile Merter'de yepyeni bir yaşam alanı oluşturuyor...

Platform Merter teslim tarihi!

Konut teslimlerinin başladığı Platform Merter teslim tarihi 2013 Mayıs ayı olarak belirtilmişti. Platform Merter Evleri'nde 1+1 dairelerin satış fiyatları 799 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Platform Merter satılık daire!

1+1 ila 5+1 arasında farklılık gösteren konut tiplerinden meydana gelen Platform Merter satılık daire bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Platform Merter ulaşım!

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortak çalışması ile yükselen Platform Merter ulaşım bilgieri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Platform Merter vaziyet planı!

Platform Merter vaziyet planı kapsamında görüntüler haberimizde yer alıyor

Platform Merter satış ofisi!

Platform Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor, projenin anahtar teslimleri başladı...

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Real Merter'in tasarımına Tago Architects imzası!

Tago Architects tasarımı Real Merter, tamamlandığında İstanbul'un yoğun ve düzensiz nitelikteki yapı stoğuna sahip ticari merkezlerinden biri olan Merter için nitelikli bir örnek oluşturacak.

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Platform Merter'de deniz manzaralı son daireler!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter'de son daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Platform Merter hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Platform Merter Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Platform Merter bayramda kaça kadar açık? Merter Platform bayramda kaçta açılacak?

Platform Merter AVM bayramda açık mı?

Platform Merter AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki,Platform Merter AVM bayramda açık mı? Platform Merter AVM bayramda kaça kadar açık? Platform Merter AVM bayramda kaçta açılacak?

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Cankat Boran, Gürcan Gülayinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Platform Merter Sitesi, Güngören'de kuruldu.

Platform Merter fiyat listesi!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Platform Merter projesi toplam 213 adet suit, 81 adet rezidans ve 34 adet teras evden oluşuyor. Platform Merter fiyat listesi haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Platform Merter satış fiyatları!

Platform Merter projesinde daireler 799 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Platform Merter satış fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Şehrin merkezinde doyasıya yaşamanız için: Platform Merter!

Toplam 34 adet teras ev, 81 adet rezidans ve 213 adet suitten oluşan Platform Merter projesinde daire fiyatları 799 bin lira ile 1 milyon 725 bin lira arasında değişiyor...

Platform Merter fiyatları ne kadar?

Platform Merter projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Peki Platform Merter fiyatları ne kadar?

platform merter örnek daire Haberi

platform merter örnek daire


Platform Merter projesi Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Güngören Merter bölgesinde yer alıyor.


142 bin 300 metrekare alan üzerine yayılan Merter Platform'da 34 adet teras evler , 81 adet rezidans ve 213 adet suit olmak üzere toplam 328 adet konut yer alıyor. 


Platform Merter örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Platform Merter satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 


Platform Merter ödeme planı:

Platform Merter ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


Merter Platform 'da; yüzme havuzu, otopark, toplantı odaları, alışveriş birimleri,  güvenlik, fitness center, restoran, cafe, Türk hamamı, spa, spor kompleksi, sauna ve akıllı ev sistemi yer alıyor.



Platform Merter örnek daire




Platform Merter resimleri




Platform Merter örnek daire




Platform Merter ulaşım, Platform Merter nerede?

E-5 Merter yan yol...