19 / 04 / 2024

Platform Merter teslim tarihi!

Platform Merter teslim tarihi!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Platform Merter

Konut teslimlerinin başladığı Platform Merter teslim tarihi 2013 Mayıs ayı olarak belirtilmişti. Platform Merter Evleri'nde 1+1 dairelerin satış fiyatları 799 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...




Platform Merter Evleri İstanbul Avrupa yakasında Merter bölgesinde inşa edildi.  Platform Merter  Evleri  Eroğlu Gayrimenkul  ve Doğa Şehircilik işbirliği ile hayata geçirildi.


Platform Merter teslim tarihi bilgisinden önce Platform Merter Evleri hakkında bilgi verelim. Platform Merter Evleri 111 adet daire ve 33 adet teraslı dairelerden meydana geliyor. Platform Merter fiyatları 1+1'lerde 799 bin TL'den başlıyor.


Platform Merter Evleri'nde Fashion Park alanı oluşturuldu. Türk teskstil sektörünün buluşma noktası olacak Platform Merter Fashion Park açılış tarihi önümüzdeki Ağustos ayı olarak belirlendi.


Rezidans, suites ve ofis alanlarının yer aldığı Platform Merter Evleri'nde suties kısmının satışları tamamlandı. Toplam İnşaat alanı 142 bin 300 metrekare olan Platform Merter Evleri'nde 1+1'lerden 5+1'lere kadar seçenekler bulunuyor.



Platform Merter teslim tarihi!


Platform Merter teslim tarihi olarak 2013 Mayıs olarak belirtilmişti. Suites kısmında teslimlerin başladığı Platform Merter Evleri satışları rezidans kısmında devam ediyor.


Platform Merter Evleri satış ofisi ile 444 37 97 telefon numarasından iletişime geçiliyor. Platform Merter Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


Platform Merter Evleri nerede?

Platform Merter Evleri adres : E-5 Merter Yanyol Girişi, Merter Metro İstasyonu Çıkışı


Platform Merter Evleri ulaşım


Platform Merter teslim tarihi!


Eroğlu Platform Merter Evleri iletişim

Telefon: 444 37 97

Web: www.platform-merter.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön