24 / 04 / 2024

platform merter ne zaman teslim

platform merter ne zaman teslim

Platform Merter resimleri haberimizde yer alıyor. Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortaklığı ile hayata geçirilen proje konut ve ofis alanları ile Merter'de yepyeni bir yaşam alanı oluşturuyor...

Platform Merter teslim tarihi!

Konut teslimlerinin başladığı Platform Merter teslim tarihi 2013 Mayıs ayı olarak belirtilmişti. Platform Merter Evleri'nde 1+1 dairelerin satış fiyatları 799 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Platform Merter ödeme planı!

Platform Merter ödeme planı kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Platform Merter vaziyet planı!

Platform Merter vaziyet planı kapsamında görüntüler haberimizde yer alıyor

Platform Merter satış ofisi!

Platform Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor, projenin anahtar teslimleri başladı...

Merter Platform Eroğlu Konutları Mayıs'ta teslim! 475 bin lira!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatının sunulduğu Merter Platform Eroğlu Konutları'nda teslimler Mayıs ayında gerçekleşecek...

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Kadın modasının merkezi olmaya hazırlanan Sentez Merter alışveriş merkezindeki dükkanların satışı devam ediyor. Ayrıca Sentez Merter2deki dükkanlar kiraya da veriliyor. İşte güncel fiyat listesi...

Tekstilciler Merter'e göçüyor! 5 yılda 5 bin yeni firma geldi!

Hem Laleli’nin trafiğe kapanması hem de  Osmanbey’de de arz artan sorunu, Merter’e yoğun bir tekstilci göçüne neden oldu.

Tesla Wireless Charging Platform'un etiket fiyatı ne kadar? Ne kadara satılıyor?

Aynı anda 3 cihazı şarj edebilen Tesla Wireless Charging Platform ne zaman satışa çıktı? Teknik özellikleri ve satış fiyatı ne? İşte detaylar...

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Nef NOVU Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Nef'in Merter'de hayata geçirdiği NOVU Öğrenci Yurdu projesinde ön talepler toplanıyor. Nef Merter 12 projesinin bir bloğunda planlanan NOVU Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Platform Merter'de deniz manzaralı son daireler!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter'de son daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Mes Turkuaz Merter projesinde son durum ne?

Mes Turkuaz İnşaat tarafından Meydan Merter AVM'nin otopark alanına inşa edilecek Mes Turkuaz Merter projesi için yıkım çalışmaları başladı, projede 380 adet konut 40 adet mağaza yer alacak.

Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje TEM Otoyolu’na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Güngören Real Merter ne zaman teslim?

platform merter ne zaman teslim Haberi

platform merter ne zaman teslim

Lokasyon olarak Avrupa Yakası Merter'de, E-5 Karayolu üzerinde yer alan Platform Merter, metro, metrobüs ve Atatürk Havalimanı'na da yakın mesafedeki konumuyla ulaşım açısından kolaylık sağlıyor.


Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortak imzası ile yükselen Platform Merter Projesi, 20 bin metrekarelik alana sahip. Proje, Türkiye'nin ilk ve tek toptan tekstil ticaret merkezi olacak.


142 bin 300 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Platform Merter'de 11 adet normal daire, 81 adet rezidans daire, 33 adet teraslı daire ve satışı tamamlanan 215 adet suit daireye yer verildi. Yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılabilen projede,  Türk Hamamı, sauna, yüzme havuzu, SPA ve cocierge ile resepsiyon hizmeti gibi özellikler de yer alıyor.


1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar daire alternatifleri bulunan Eroğlu Gayrimenkul-Doğa Şehircilik...