24 / 04 / 2024

platform merter satış ofisi

platform merter satış ofisi

Platform Merter projesinde daireler 799 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Platform Merter satış fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Platform Merter fiyatları ne kadar?

Platform Merter projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Peki Platform Merter fiyatları ne kadar?

Platform Merter resimleri!

Platform Merter resimleri haberimizde yer alıyor. Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortaklığı ile hayata geçirilen proje konut ve ofis alanları ile Merter'de yepyeni bir yaşam alanı oluşturuyor...

Platform Merter satılık daire!

1+1 ila 5+1 arasında farklılık gösteren konut tiplerinden meydana gelen Platform Merter satılık daire bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Platform Merter ulaşım!

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortak çalışması ile yükselen Platform Merter ulaşım bilgieri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Platform Merter ödeme planı!

Platform Merter ödeme planı kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Platform Merter satış ofisi!

Platform Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor, projenin anahtar teslimleri başladı...

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Kadın modasının merkezi olmaya hazırlanan Sentez Merter alışveriş merkezindeki dükkanların satışı devam ediyor. Ayrıca Sentez Merter2deki dükkanlar kiraya da veriliyor. İşte güncel fiyat listesi...

Tesla Wireless Charging Platform'un etiket fiyatı ne kadar? Ne kadara satılıyor?

Aynı anda 3 cihazı şarj edebilen Tesla Wireless Charging Platform ne zaman satışa çıktı? Teknik özellikleri ve satış fiyatı ne? İşte detaylar...

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Güngören Merter'de icradan 7.7 milyon TL'ye satılık işyeri!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Güngören Merter'de bulunan 7 katlı işyerini satışa çıkardı. Brüt inşaatı 4 bin 300 metrekare olan işyerinin toplam satış bedeli 7 milyon 794 bin TL olarak belirlendi.

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Platform Merter'de deniz manzaralı son daireler!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter'de son daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Real Merter Güngören satış ofisi!

İstanbul'un Avrupa yakasında Güngören'de yükselen projede daire alanları 66 metrekareden başlıyor. Real Merter Güngören satış ofisi telefon numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi.

Real Merter Rezidans Güngören satılık!

Real Merter Rezidans Güngören satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlayarak değişiyor. Real Merter Rezidans Güngören'de daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

platform merter satış ofisi Haberi

platform merter satış ofisi

Platform Merter projesi  İstanbul Avrupa Yakası Güngören ilçesine bağlı Merter'de konumlanıyor. Proje toplam 213 adet suit, 81 adet rezidans ve 34 adet teras evden oluşuyor. 


Platform Merter satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Satış süreci devam eden projede daire dipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı.


Platform Merter evleri sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, alışveriş birimleri, akıllı ev sistemi, cafe, spa, Türk hamamı, restoran, spor kompleksi, sauna, otopark, güvenlik, fitness center ve toplantı odaları bulunuyor.


Platform Merter projesinde 2+1'ler 146 metrekare, 3+1'ler 210 metrekare olarak dizayn edildi. 1+1 dairelerin alanları ise 102 ile 113 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Eroğlu Platform Merter satış fiyatları!


1+1 konutların 799 bin TL ile 875 bin TL,

2+1 konutların 904 bin TL ile 996 bin...