29 / 03 / 2024

Polat Holding 2019 yatırımları

Polat Holding 2019 yatırımları

Hükümetin açıkladığı 'İlk 100 Günlük Eylem Planı'nın başarılı sonuçlar verdiğini söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, 'İkinci 100 Günlük Eylem Planı'yla da bu başarının devamının geleceğine inandıklarını belirtti...

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Konut kredisi faizlerinin artışı gayrimenkul sektörüne yansıdı!

Faizlerin artmasının gayrimenkulde etkilerini göstermeye başladığını ifade eden Polat Holding Başkanı Adnan Polat, “Enflasyon büyük problem. Konutta düşüşler olacak. Daha çok orta gelir grubunu etkiler. A Plus yerler etkilenmez” diye konuştu.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Konut almak için doğru zaman ‘bugün’!

Gecen sene rekor seviyelere ulaşan emtia fiyatları, inşaatta girdi maliyetlerini de yükseltti. Bu da konut fiyatlarında yukarı bir tırmanış yarattı. Polat Holding CEO’su Kaan Yücel, 2023’te fiyatların artmaya devam edeceğine dikkat çekerek alım için doğru zamanı ‘bugün’ olarak gösterdi.

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

Polat Holding'ten Göbeklitepe'ye enerji yatırımı!

Enerji alanında yatırımlarına hız veren Polat Enerji, Göbeklitepe'de hayata geçireceği RES projesine yaklaşık 140 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.

Tekfen Holding A.Ş kar payı dağıtacak mı?

Tekfen Holding 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Polat Holding 2019 yatırımları Haberi

Polat Holding 2019 yatırımları

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, hükümetin açıkladığı 'İlk 100 Günlük Eylem Planı'nın başarılı sonuçlar verdiğini, 'İkinci 100 Günlük Eylem Planı'yla da bu başarının devamının geleceğine inandıklarını söyledi. Polat, Türkiye'nin 2018'de yaşadığı sıkıntıların hem ekonomik hem siyasi temeli olduğunu, bu ikisinin de aynı derecede önem taşıdığını belirtti.

GELECEK YIL BÜYÜRÜZ

Sabah'ta yer alan habere göre, ülkeler arasındaki güç çekişmelerinden doğan sorunların üstesinden bugüne kadar gelindiğini vurgulayan Polat, "Bundan sonra da geleceğiz. En ufak bir tereddüdüm yok. Önemli olan bu süreyi mümkün olduğu kadar kısaltıp, hem halkımızın hem şirketlerimizin az zararla atlatmasını sağlamak ki o yola girdik diye görüyorum" dedi. Gelecek yıl Türkiye'nin muhakkak bir büyüme elde edeceğini, bir daralma beklemediğini belirten Polat, gelişmekte olan ülkelerde büyümenin etkisinin hissedilmesi için yıllık...