14 / 12 / 2025

Polat Holding karma proje

Polat Holding karma proje

Cirosu 1,2 milyar TL'ye ulaşan İbrahim Polat Holding'in CEO'su Baran Demir, ilk röportajını Ekonomist'e verdi. İbrahim Polat Holding'in ana işlerini turizm, inşaat ve sanayi oluşturuyor.

Başakşehir’in perakende adasına imza atan İsra Holding’ten yeni karma proje geliyor!

V Metroway AVM ve V Mall İstanbul projeleriyle sektöre değer katan İsra Holding, şimdi de V Mall Ağrı projesiyle bölgesel bir ilke imza atıyor. 

İsra Holding'den Ağrı'ya dev karma proje! V Mall Ağrı projesi için start verildi!

İsra Holding, Ağrı'da V Mall Ağrı projesine başladığını duyurdu. Bulunduğu bölgenin öne çıkan karma projesi olan V Mall Ağrı için ruhsat çalışmaları tamamlandı.

Macaristan’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi! City Pearl'de yüzde 20 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de Polat Holding, Nurol Holding ve Özaltın Holding ortaklığı ile hayata geçen prestijli City Pearl projesinde  20 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

İsra Holding'ten Başakşehir'e karma proje! Hillport Family Suites satışa çıktı!

İsra Holding, V Orman Resort projesinden sonra ikinci proje olarak İstanbul’un parlayan yıldızı Başakşehir’de büyük yatırım potansiyeline sahip Hillport Family Suites projesine imza atıyor.

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Konut kredisi faizlerinin artışı gayrimenkul sektörüne yansıdı!

Faizlerin artmasının gayrimenkulde etkilerini göstermeye başladığını ifade eden Polat Holding Başkanı Adnan Polat, “Enflasyon büyük problem. Konutta düşüşler olacak. Daha çok orta gelir grubunu etkiler. A Plus yerler etkilenmez” diye konuştu.

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Polat Holding karma proje Haberi

Polat Holding karma proje

Cirosu 1,2 milyar TL'ye ulaşan İbrahim Polat Holding'in CEO'su Baran Demir, ilk röportajını Ekonomist'e verdi. İbrahim Polat Holding'in ana işlerini turizm, inşaat ve sanayi oluşturuyor.  Şirketin başka bir alana girmeye niyeti de yok.  Bildikleri işlerde büyümeye devam edeceklerini belirten Baran Demir, yeni iş kollarına girme konusunda risk alma iştahlarının olmadığını söylüyor.


Polat Ailesi'nin sahibi olduğu İbrahim Polat Holding'de geçtiğimiz nisan ayında önemli bir karar alındı. Holding tarihinde gerçekleşen ilk profesyonel CEO ataması ile icranın başına Baran Demir getirildi. Şirkette 19 yıldır çeşitli görevlerde bulunan Demir, ilk röportajını Ekonomist'e verdi. Baran Demir, grubun turizm, sanayi ve inşaat sektörlerinde kârlılığını yükselttiğini ve büyümeye devam edeceğini ifade ediyor. Yeni bir iş koluna girmede isteksiz olduklarını söyleyen Demir, hedeflerinin mevcut işleri büyütmek olduğunu anlatıyor....