24 / 04 / 2024

polat inşaat mahmutbey

polat inşaat mahmutbey

Mahmutbey'de Kemerburgaz Üniversitesi'nin karşısında yer alan Polat Port Residence'ta fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Polat Port Residence'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Topdemir tarafından kuruldu.

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

İpek Polat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpek Polat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Polat tarafından kuruldu.

Polat İnşaat, Balkanlar ve Doğu Avrupa’da büyümeyi hedefliyor!

Polat İnşaat, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de iki proje geliştirerek Avrupa’ya açıldı. Sırada Makedonya, Sırbistan ve Karadağ var.

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adnan Polat: Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Polat, "bizim Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var. Yaz başı başlayacağız. O iki projenin toplam büyüklüğü de bizim Piyalepaşa İstanbul projemiz kadar var." dedi. 

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamam!

Gülermak-Kolin-Kalyon İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik çalışmalarının yapılmaya başlanıldığı metronun 2018 yılının ilk yarısında açılması planlanıyor.. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat başladı!

Yaklaşık 2 ay önce yer teslimi yapılan Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Metro hattı hizmete açıldığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek...

polat inşaat mahmutbey Haberi

polat inşaat mahmutbey


Polat İnşaat tarafından Bağcılar Mahmutbey'de hayata geçirilen Polat Port Residence 82 adet konuttan meydana geliyor. 11 bin 500 metrekare alanda yükselen Polat Port Residence'ta tüm daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Polat Port Residence'ta satılık daireler 330 bin TL ile 400 bin TL arasındaki fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.. Polat Port Residence'ta konutların büyüklükleri 90 metrekare ile 114 metrekare arasında değişiyor.


Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Polat Port Residence'ta ödemeler yüzde 50 peşinat sonrasında, 24 ay vade farksız olarak yapılıyor.


Basketbol sahası, tenis kortu, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam gibi sosyal olanakların bulunduğu Polat Port Residence, Kemerburgaz Üniversitesi'nin hemen karşısında yer alıyor.


Polat Port Residence Mahmutbey'de Basın Ekspress yoluna 1 dakika, Atatürk Havaalanı'na 8...