26 / 04 / 2024

polat Macaristan Duna Pearl

polat Macaristan Duna Pearl

Polat Holding, ilk yurt dışı projesi Duna Pearl'ü Macaristan'da hayata geçiriyor. Proje 60 milyon euro yatırım bedeli ile inşa edilecek...

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Polat Hungary Kft.Merkezi Macaristan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Polat Hungary Kft.Merkezi Macaristan İstanbul Merkez Şubesi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Yücel, Oktay Hatırnaz ve Emin Mirat Kan ortaklığında açıldı.

Adnan Polat’tan Macaristan’a 1 milyar Euro’luk yatırım!

Adnan Polat, Macaristan'da 1 milyar Euro'yu aşkın gayrimenkul ve enerji yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca aklında bölgedeki başka ülkeler ve yepyeni iş alanları var.

Polat Holding'den yurt dışı atağı!

Macaristan'ı Avrupa'da bir üs olarak ele alan Polat Holding, yeni yatırımı Duna Pearl ile şehrin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Konut, otel ve mağazalardan oluşan Duna Pearl'in 60 milyon euro'luk yatırımla Nisan 2022'de tamamlanması planlanıyor. 

Polat İnşaat, Balkanlar ve Doğu Avrupa’da büyümeyi hedefliyor!

Polat İnşaat, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de iki proje geliştirerek Avrupa’ya açıldı. Sırada Makedonya, Sırbistan ve Karadağ var.

Polat Holding ilk yurt dışı projesini Macaristan'da yapıyor!

Polat Holding, ilk yurt dışı projesi Duna Pearl'ü Macaristan'da hayata geçiriyor. Proje 60 milyon euro yatırım bedeli ile inşa edilecek...

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Polat Holding Macaristan projesini 3 Ekim'de tanıtacak!

Polat Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yurt dışı projesini Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da hayata geçiriyor. Projenin lansmanı 3 Ekim'de yapılacak...

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

polat Macaristan Duna Pearl Haberi

polat Macaristan Duna Pearl

Polat Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yurt dışı projesi Duna Pearl'ü Macaristan'da hayata geçiriyor. 60 milyon euro yatırım bedeli olan proje hakkında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "2020'de 65'inci yılımızı kutlayacağız. Macaristan'ı Avrupa'da bir üs olarak ele alıyoruz. Gayrimenkul sektöründeki ilk yurtdışı projemiz olan Duna Pearl'ü burada hayata geçiriyoruz" dedi. Adını İngilizce'de 'pearl' olan inciden alan projeyi benzersiz bir lokasyonda hayata geçirdiklerini ifade eden Polat, "Projemiz Budapeşte'nin en işlek bölgelerinden 13. Bölge'nin en değerli lokasyonlarından, Little Manhattan olarak anılan Ujlipatvaros'ta. Margaret Adası'nın tam karşısında, şehir merkezi, metro ve önemli iş merkezlerinin bulunduğu Vâci ut'a ise yürüyüş mesafesinde" dedi. 
Para’da yer alan habere göre; PD Real Estate Development'ın Genel Müdürü Murat Aysan ise, konut, otel ve mağazalardan oluşan karma bir...