19 / 04 / 2024

polis lojmanının yangını söndürüldümü

polis lojmanının yangını söndürüldümü

Binanın bacası, kar yağışı ve tipiden dolayı tıkanınca kalorifer kazanıyla baca arasında yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangın söndürüldü....

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

Polis promosyonu ne zaman yatar? Polis promosyonu neden yatmadı?

Polis promosyonlarının ne zaman hesaplara geçeceği büyük bir merakla araştırılmaktadır. Bu konuda pek çok soru yanıtlanmayı bekliyor. İşte Polis promosyon ne zaman yatar? sorusunun detayları!

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

Emeklilik ve tazminat hakkı için yaş şartı yok!

Yüz binlerce polis memurunun merak ettiği konuyu köşesine taşıyan Posta Gazetesi yazarı Ekrem Sarısu kadrosuzluk nedeniyle emekliliğe ayrılan polis memurlarının emeklilik ve tazminat konularına dair önemli bilgiler verdi.

Eskişehir Sivrihisar'daki lojmanlar öğrencilere ve ailelere kiralansın önerisi!

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

Gonca Lojman İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gonca Lojman İnşaat Elektrik Limited Şirketi  Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli Chrıstıan Yakan tarafından kuruldu.

Cavit Arı'dan Kaş'taki Kaymakamlık lojmanının villayla takasına tepki!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kaş ilçesindeki usulsüz lojman takası ile satın alınan 2 adet villanın satışa sunulmasına tepki gösterdi. Arı, “Villaların satılması değil, lojman arazisinin geriye alınması gerekir” dedi.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye lojman müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

TOKİ'den Siirt'e 80 yeni konut! İhalesi yarın!

Siirt İli, Merkez İlçesi, Evren Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

39.1 milyon konut için karar geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ulusal Adres Veri Tabanı'na kayıtlı 39.1 milyon adet konut, yazlık ve lojmanın değer artış ve azalışını takip etmek için 2 yeni birimi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

polis lojmanının yangını söndürüldümü Haberi

polis lojmanının yangını söndürüldümü


Bitlis Emniyet Müdürlüğüne ait lojmanın çatısında yangın çıktı.


Yaklaşık 4 ay önce tadilata başlanan binanın bacası, kar yağışı ve tipiden dolayı tıkanınca kalorifer kazanıyla baca arasında yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangın söndürüldü.


Binanın çatısında hasar...