17 / 04 / 2024

Politeknik piyasa yapıcılığı kapsamında gerçekleştirilen işlem raporu 2014

Politeknik piyasa yapıcılığı kapsamında gerçekleştirilen işlem raporu 2014

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş Kamu Aydınlatma Platform'unda alım satım tablosunu yayınlayarak yaptığı yazılı açıklamada piyasa yapıcılığı kapsamında bu ay gerçekleştirilen gelir gider işlem tablosunun raporunu yayınladı.

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Emirbilek tarafından kuruldu.

Byk Group Yapı Denetim L Limited Şirketi kuruldu!

Byk Group Yapı Denetim L Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Büyükkara tarafından kuruldu.

Ev alacaklar dikkat! Kapora dolandırıcılığına kanmayın!

Gayrimenkul alım satımlarında tanıdık olunan ‘kapora’ terimi, günümüzde bir dolandırıcılık yöntemine de adını verdi. Telefon görüşmelerinde ‘halden anlar’ şekilde tavır gösteren dolandırıcılar odaklarına uzakta yaşayan kişileri alıyor. Bu dolandırıcılar indirim bile yapıyor.

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Kripto para piyasasında altcoin dolandırıcılığı!

Altcoin'ler üzerinden yapılan dolandırıcılıklar artıyor. Dolandırıcılar, 'şişir ve boşalt' oyunu ile önceden satın aldıkları kripto paralar değer kazanınca en yüksek fiyattan satışa çıkarıyor. Peki, yatırımcılar nelere dikkat etmeli?

Ankara'da arsa dolandırıcılığı operasyonunda 106 gözaltı!

Ankara'da 2 yıldır devam eden arsa kamu arazilerinin satışını yapma vaadiyle dolandırıcılık yapan suç örgütüne karşı yapılan operasyonda 106 kişi gözaltına alındı.

Siber dolandırıcılıkla gayrimenkul almaya çalışan şebekeye operasyon!

Uluslararası siber dolandırıcılık yaparak gayrimenkul almaya çalışan şebekeye yönelik yapılan operasyonda 5 kişi yakalandı. 

TCMB: Piyasa yapıcı bankaların likidite imkan limitleri yarıya düşürüldü!

Merkez Bankası: "Likidite yönetimi çerçevesinde 10 Ağustos 2020 tarihinden geçerli olmak üzere piyasa yapıcı bankalara Açık Piyasa İşlemleri çerçevesinde tanınan likidite imkan limitleri yarıya düşürülmüştür. Güncellenmiş limitler konusunda bankalara ayrıca detaylı bilgilendirme yapılacaktır.'' dedi

Trend GYO piyasa yapıcılığı hizmet sözleşmesi feshedildi!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırım Finansman Menkul Değerler ile 2 Temmuz 2019 tarihinde yaptığı piyasa yapıcılığı hizmet sözleşmesi 29 Kasım 2019 tarihinden itibaren fesih edildi...

İdealist GYO, A1 Capital Menkul Değerler ile yollarını ayırdı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) piyasa yapıcılığı sözleşmesinin feshedilmesi hakkında açıklama yaptı.

İBB'den 2B arazileri için dolandırıcılık uyarısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) vatandaşları, 2B arazilerine kadastro işlemi başlatacaklarını söyleyerek dolandırıcılık yapılmak isteyen kişilere karşı uyardı.

Trend GYO, Yatırım Finansman Menkul Değerler ile anlaştı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu, Yatırım Finansman Menkul Değerler AŞ ile piyasa yapıcılık sözleşmesi yapılmasına varar verdi...

Politeknik piyasa yapıcılığı kapsamında gerçekleştirilen işlem raporu 2014 Haberi

Politeknik piyasa yapıcılığı kapsamında gerçekleştirilen işlem raporu 2014


 Politeknik'in Kap'a yaptığı açıklama şöyle; 


06.08.2014 Alım   0 0

06.08.2014 Satım 50,00 567,50


   

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan...