26 / 04 / 2024

Pompa İstasyonu ile Mardin Depolaması

Pompa İstasyonu ile Mardin Depolaması

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerde sona gelindi. Mardin'in Derik İlçesi'nde yapımına başlanan depolama istasyonunun inşaatı incelendi.

Flowtech Pompa Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowtech Pompa Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akca tarafından kuruldu.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yusuf Karaahmetli tarafından kuruldu.

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Özgün tarafından kuruldu.

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şaziye Özdemir tarafından kuruldu. 

Emin Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Karabayır tarafından kuruldu. 

Tesla Pompa Otomasyon Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Pompa Otomasyon Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Murat Berber tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Berke Teziç tarafından kuruldu.

Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatı Haziran sonunda başlayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rezan İnceoğlu Acil Sağlık İstasyonu ile Ahmet Burhanettin İnceoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Zeybekci, yapılması planlanan Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatının Haziran sonunda başlayacağını müjdeledi.

Bursa'daki itfaiye istasyonu sayısı 46’ya yükseldi!

Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu.

Emlak İstasyonu İzmit'te açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Adnan Mercimek’in yapacağı yeni franchise ofisi İzmit’te açılıyor. Emlak İstasyonu Franchise Koordinatörü Erkan Bayrak; Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı.

Antalya Kaş'ta 4 günlük su kesintisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (ASAT) yapılan açıklamada, Kaş Saklıkent isale hattındaki arızaların tamiratı ve Kaş Saklıkent Pompa İstasyonu rehabilitasyon çalışmaları nedeniyle 4 günlük su kesintisi yaşan

Fuar İzmir'e raylı sistem geliyor!

İzmir Banliyö Esbaş İstasyonu ile Gaziemir Yeni Fuar Alanı arasında yapılacak olan monoray çift hatlı, iki istasyonlu, 3 vagonlu 3 tren setinden oluşacak. İhale kapsımda ayrıca atölye binası da yapılacak.

Pompa İstasyonu ile Mardin Depolaması Haberi

Pompa İstasyonu ile Mardin Depolaması

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nce yürütülen projeyle 221 kilometre uzunluğundaki Mardin-Ceylanpınar Sulama Ana Kanalı tamamen hazır hale getirilirken, Mardin'in Derik İlçesi'nde yapımına başlanan depolama istasyonunun inşaatı ise devam ediyor.


Mardin'e 55 kilometre mesafede inşa edilen depolama istasyonunu ziyaret eden Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, bölge halkı ve çiftçilerin 2 milyon 167 bin 930 dekar tarım arazisini suyla buluşturacak projenin hayata geçirilmesini dört gözle beklediğini söyledi. 400 bin kişiye istihdam, yıllık 500 milyon lira gelir sağlayacak projenin bu yıl içinde tamamlanarak bereketli toprakların su ile buluşacağını ifade eden Çankırı, DSİ GAP Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ve sulama kanalından Sorumlu Şube Müdürü Halil Uslu ile görüştü.


Mardin-Ceylanpınar Sulama Ana Kanalı için çalışmaların 1997 yılında başladığını ve gelinen süreçte tamamlandığını...