26 / 04 / 2024

Porio Venezia satış fiyat

Porio Venezia satış fiyat

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Venezia Bodrum Villaları fiyat!

Venezia Bodrum Villaları'nda satışlar başladı. Peki Venezia Bodrum Villaları fiyat bilgisi nedir? İşte Venezia Bodrum Villaları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Venezia Bodrum Villaları satışa çıktı!

Her villaya özel giriş alanıyla evden çıkmadan yeşillikler içindeki 1712 metrekarelik havuza direkt erişim imkanı sağlayan; sosyal izolasyona da uygun konsepti, lokasyonu, yüksek yatırım geri dönüş vaadi ve fiyatı ile dikkat çeken Venezia Bodrum Villaları'nda satışlar başladı.

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ'ın Yeşilce Aydos, 5. Levent, 5. Levent Güzeltepe, Başakkent Gölet, Referans Bahçeşehir, Venezia, Locamahal, Vaditepe Gölevleri ve Lal Bahçe projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelerin detayları...

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları!

Venezia Mega Outlet üzerinde 2 kattan meydana gelen proje 20 bin metrekare alan üzerinde 580 satış noktasından oluşacak. Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları haberimizde yer alıyor. 

Venezia Mega Residence’ta 100 TL'ye ev satışı!

Venezia Mega Outlet'te Venedik Alışveriş Karnavalı gerçekleşti. Karnavalda Venezia Mega Residence’tan 100 TL'ye ev satışı yapıldı.

Venezia Mega Evleri satış fiyatları!

Konut, ofis ve AVM alanlarında meydana gelen Venezia Mega Evleri satış fiyatları 562 bin 245 TL'den başlıyor. Venezia Mega Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor.

KİPTAŞ Venezia Mega satış fiyatları!

KİPTAŞ Venezia Mega satış fiyatları 532 bin TL'den başlıyor. Venezia Mega projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksit imkanı sağlanıyor...

Venezia Mega Kiptaş satılık daire!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Venezia Mega Kiptaş satılık daire fiyatları 532 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Gürsoy Yatırım Holding tarafından KİPTAŞ güvencesiyle yükseliyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Viaport Venezia AVM yılda 20 milyon ziyaretçi bekliyor!

Via Properties & Gürsoy ortaklığında İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia'da ofislerin yüzde 60'ının, konutlarınsa yüzde 90'ının satıldığı belirtildi. Projenin AVM'sine yılda 20 milyon ziyaretçi bekleniyor...

Viaport Venezia projesinde sona gelindi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde sona gelindi. Ofislerin yüzde 60'ının, konutlarınsa yüzde 90'ının satıldığı projenin içerisinde yer alan AVM'de 180 adet mağazanın kiralamalarına başlandı.

Viaport Venezia AVM’sinde kiralamalar başladı!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde sona gelindi. Ofislerin yüzde 60’ının, konutlarınsa yüzde 90’ının satıldığı projenin içerisinde yer alan AVM’de 180 adet mağazanın kiralamalarına başlandı.

Porio Venezia satış fiyat Haberi

Porio Venezia satış fiyat

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor.

Tasarım farkı ve ürün kalitesiyle göz alıcı koleksiyonlar sunan Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor. İtalyan tasarımının büyüleyici estetiğini desenlerinde barındıran koleksiyon, yılbaşının ihtişamını sofralara estetik bir uyumla taşırken, size ve sevdiklerinize yakışan, unutulmaz bir gece vadediyor. 


Doğal kemik tozundan, kimyasal katkı kullanılmadan imal edilmiş, bone china koleksiyon, yüksek derecede fırınlandığı için desenlerinde zaman içinde deformasyon oluşmuyor.  

     

Porio’nun toplam 74 parçadan oluşan Venezia koleksiyonunda, üç farklı renkte on iki adet supla tabak, on ikişer adet servis, yemek, pasta tabağı ve çorba kasesiyle birlikte dört adet oval tabak, salata servis kasesi, çorba tenceresi, tuzluk biberlik ve...