24 / 04 / 2024

Portaş Kuleleri

Portaş Kuleleri

Ankara'daki gökdelenler sektörün yeni yükselen değeri olmaya başladı. Son proje ise İTO Yatırım tarafından Oran'da hayata geçirilen 185 metrelik One Tower Diplomatique oldu. İşte ayrıntılar...

Gürcistan Porta Batumi Tower'ın yüzde 60'ı satıldı!

İngiliz mimarlık bürosu Broadway Malyan tarafından geliştirilen Porta Batumi Tower, Gürcistan'ın Batum şehrinde hayata geçiyor. Projede toplamda 30 bin metrekare olan daire alanının yüzde 60'ı satıldı.

Ankara'daki saat kuleleri bakımdan geçiriliyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin, başkent ile ilçelerindeki 52 farklı meydan ve kavşağa yerleştirdiği estetik görünümlü saat kuleleri bakımdan geçirilip temizlikleri yapılarak bahara hazırlandı.

İzmir Bayraklı Folkart Kuleleri'nde Türk Bayrağı'na yer verildi!

Ankara Kızılay'daki terör saldırısının ardından Bayraklı'daki Folkart'ın ikiz kuleleri de, teröre tepki için kırmızı beyaza büründü. Folkart Kuleleri'nin zirvesindeki dijital ekranda gece boyunca, reklam yerine Türk Bayrağı görüntüsü yeraldı.

Ankara'da iş kuleleri yükseliyor!

Özel otoparkı, güvenliği, toplantı salonları, eğlence alanlarıyla 'iş kuleleri' şirketlerin tercihi oluyor. Son yıllarda Ankara'da da birbirinden iddialı 'iş kuleleri' yer almaya başladı. İşte bazıları...

İş GYO İş Kuleleri değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Levent İş Kuleleri Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İş GYO'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen gayrimenkul değerleme raporu şöyle...

Nata Vega Konut Kuleleri'nde kampanya!

Ankara Mamak'ta Nata Holding tarafından hayata geçirilen Nata Vega Konut Kuleleri'nde kampanya detayları...

Ankara'daki Koç Kuleleri'ne para cezası!

Çankaya Belediye Meclisi'nde kaçak Koç Kuleleri'ne hangi gerekçeyle 13.5 milyon TL'lik ceza indirimi yapıldığı soruldu.

Ankara'daki Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı!

Mahkemenin durdurma kararına rağmen Söğütözü Caddesi üzerinde yapımı süren kaçak Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı. Suç duyurusunda bulunan vatandaş Önder Gökçekaya, Mimarlar Odası Başkanı Karakuş'u davaya müdahil olmaya çağırdı.

2006 yılında ŞETAT Kuleleri ile SSK apartmanları Vedat Aşçı'nın!

2006 yılında Astaş Gayrimenkul'un sahibi Vedat Aşçı, Levent ve Vişnezade'de bulunan ŞETAT Kuleleri ile SSK apartmanlarını 100 milyon dolara (113 milyon lira) satın alarak 4 kulenin sahibi olmuş.

Astoria Kuleleri'ndeki milyonluk daireler kura ile satılacak!

Astoria Kuleleri'ndeki alanları 80 ile 300 metrekare arasında değişen 128 daire, kura yöntemiyle değişe satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

2005 yılında Astoria Kuleleri'nde bulunan daireler kura ile satılacakmış!

2005 yılında inşa edilecek Astoria Kuleleri'ndeki alanları 80 ile 300 metrekare arasında değişen 128 daire, kura yöntemiyle 400 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolara arasında değişen fiyatlarla satılacakmış.

Koç Kuleleri yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü’nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti.

Ankara Koç Kuleleri projesinde yangın!

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Portaş Kuleleri Haberi

Portaş Kuleleri

Ankara'daki gökdelenler sektörün yeni yükselen değeri olmaya başladı. Son proje ise İTO Yatırım tarafından Oran'da hayata geçirilen 185 metrelik One Tower Diplomatique oldu


Başkent Ankara'nın klasik konut yapısı, yerini gökdelen projelerine terk ediyor. İş kuleleriyle başlayan 'yükseklik' akımı konut projelerine de etki edince, Başkent'te evlerin konumu bulutlara çıktı. Kentin en seçkin yerleşim yerlerinden Oran'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique konut projesi ise 185 metrelik yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olarak dikkati çekiyor. 


'Ankara dönüşüyor'


Projeye imza atan İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın son yıllarda yaşadığı dönüşüm sayesinde dünya başkentine yakışan bir görünüm kazanmaya başladığını ifade ederek, "Türkiye genelindeki dönüşümden Ankara da nasibini alıyor. Başkent şu an hem ofis hem de konut yapıları bakımından farklı bir görünüme büründü. Kentin neredeyse her...